2021 ne szóljon a kilókról!

Szóljon a stresszmentes, aktív mindennapokról! 

Helló és természetesen BÚÉK! Összeírtad már az újévi elhatározásokat? Szerepel köztük, hogy ledobsz pár kilót? Javasolhatunk valamit? Aludj rá egyet! Aztán húzd le a listáról, és gondolkozz másképpen az ideális alakról! Az étvággyal kapcsolatos problémáid enyhítésében számíthatsz ránk!

Itt az újév, és vele együtt az évindító megbeszélések, pedig még alig ébredtél fel a bejlglikómából. Elhatároztad, hogy futni fogsz, csak ma valahogy nem jött össze, hideg van, sötét van… Stresszesen fekszel le, rosszul alszol, kimerülten ébredsz, másnap pedig bevágsz valamit, amit nagyon nem kellene? Hogy lesz ebből ideális alak?

Tudod, mit? Elég a negatív energiákból, ne stresszelj a kilókon! Gondolj mostantól egy kicsit másképp az evésre és az étvágyra! Mindenekelőtt vegyük át, mi történik a szervezetedben a stresszes esték, a rossz minőségű alvás esetén. Ilyenkor csökken a zsíranyagcsere-szabályozásáért és a jóllakottságérzésért felelős leptin szintje, és nő az éhséghormonnak is nevezett ghrelin szintje. A hormonszinteknek ez a változása okozhatja a másnapi kínzó éhségérzetet, vagy az édes ételek, üres kalóriák utáni vágyakozást.

Életmódot váltanál? Íme a három aranyszabály! Mozgás – étkezés – stresszmentes, pihentető alvás! Mozogni és egészségesen étkezni neked kell. Ne felejtsd, csodaszer csak egy van: te, az akaraterőddel és tudatossággal felvértezve. Ami a stresszmentes, pihentető alvást és az éjszakai testsúlykontrollt illeti, abban örömmel segítünk.

Csinálj egy 10 hetes kúrát a kettős hatású Nottevit Skinny Sleep-pel!

A Skinny Sleep három, hozzászokást nem okozó növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel pedig minden éjjel belülről támogatja a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását. Ha jobban alszol, nemcsak az egészséges étkezés megy majd könnyebben, de jobban veszed majd az akadályokat a munkában és az edzésen is és jobban érzed magad a bőrödben. A csoda benned van. Legyen szép az új éved!

 

Mi az éjszakai programod? Válassz!