Home office

Vajon ebben a pillanatban hányan dolgozunk otthonról alvós pólóban, nem túl szép pulcsiban, alul semmiben? Tegye fel a kezét, aki nem feszült esténként, eleget, rendesen és jól alszik! És – őszintén! – ki az, aki ma még nem osont ki a konyhába pár falat nasiért?

Na de ne a bűntudatot ébresszük! Keressünk inkább megoldásokat! Hogyan lehet a home office káros hatásai ellen védekezni, mit tehetünk az alvászavar, álmatlanság ellen, és hogyan maradhatunk otthon is ideális formában?

Kivételesen kezdjük a végén, vagyis a nap végén! Miért olyan stresszesek az estéink mostanában? Miért érezzük úgy, hogy bár a home office-ban jóval kevesebbet rohangálunk, mégis fáradtak vagyunk? És miért eszünk egyre többet? Nos, hirtelen megváltozott életmódunk miatt felborulhatott a bioritmusunk. A kevesebb mozgás és a nem megfelelő táplálkozás is csökkentheti szervezetünk ellenálló képességét. Stresszesen fekszünk le, rosszul alszunk, kimerülten ébredünk, aztán másnap még többet nassolunk.

Apropó evés! Mi köze az alvászavarnak az édesség utáni sóvárgáshoz? Alváshiány esetén csökken szervezetünkben a zsíranyagcsere-szabályozásáért és a jóllakottságérzésért felelős leptin szintje. Az éhséghormonnak is nevezett ghrelin szintje pedig már egyetlen rossz éjszaka után is nőhet! A hormonszinteknek ez a változása okozhatja az állandó éhségérzetet. Könnyebben engedünk a magas kalóriatartalmú ételek csábításának, így természetesen nem mutat kevesebbet a mérleg!

Felborult bioritmus, rossz alvás, idegesség, belső feszültség és túlzott kalóriabevitel, mely akadályt jelent a fogyásban, az ideális testsúly elérésében is – lépjünk ki az ördögi körből!

A komplex probléma megoldásában segít a kettős hatású Nottevit Skinny Sleep étrend-kiegészítő, amely alvást segítő és zsírégető összetevőinek köszönhetően egyszerre járulhat hozzá a stresszmentes, pihentető alváshoz és az éjszakai testsúlykontrollhoz.

A Nottevit Skinny Sleep három, hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel pedig minden éjjel belülről támogatja a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását.

A home office lehetőség is! Lényeg, hogy a megváltozott körülmények között se mondjunk le egészséges szokásainkról, és tegyünk mindennap magunkért. A jelszó:

nyugodt, pihentető alvás, éjszakai testsúlykontroll és vidámabb, pozitívabb nappalok!

Mi az éjszakai programod? Válassz!