Szeretnéd megismerni a Nottevitet forgalmazó céget?

Szeretnéd megtudni, hogyan is jött létre a Nottevit?

Kik vagyunk?

 

A Nottevit megálmodója, kifejlesztője és forgalmazója a GEMIL Pharma Zrt. csapata.

Herczku Milán
Pásztor Gergely

Alapítók

A Gemil alapítói elsősorban apukák, másodsorban jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező gyógyszeripari szakemberek.

Küldetésük olyan egyedi egészségtámogató készítmények létrehozása, amelyek ezt a szakmai igényességet a természetes összetevők irányába fordítják.

A Gemil hisz a természet egészségtámogató erejében, de arra is ügyel, hogy a természetesnek klinikailag igazolt hatékonyságúnak, garantált hatóanyagtartalmúnak, megfelelő tisztaságúnak és ellenőrzött forrásból származónak kell lennie.

Márkáikat így nyugodt szívvel ajánlhatják családjuknak és barátaiknak is.

Fejlesztői munkájuk során lelki szemeik előtt a modern világunkban egyszerre ezer területen emberfeletti teljesítményt nyújtó nők és férfiak lebegnek.

Az ő modern életvitelük, egy-egy adott élethelyzetük gyakran újragondolt egészségtámogatást igényel.

Ezekre szeretnének újszerűen válaszolni a Gemil folyamatosan bővülő termékei.

Köszönjük, ha bizalmat szavaz márkáinknak és segíthetünk, hogy már ma tegyen valamit, a holnap egészségéért!

Hogyan született első márkacsaládunk, a Nottevit?

 

Az ötletet saját, illetve családtagjaink és barátaink alvással, éjszakai regenerálódással kapcsolatos tapasztalatai és igényei inspirálták.

A sok beszélgetés és kutatás során nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a saját környezetünkben is alig találunk olyat, akinek az életét ne nehezítené a folyamatos stressz, annak hatása az alvásra, nem is beszélve az álmatlan éjszakák utáni kimerítő másnapokról.

Azzal nagyjából tisztában voltunk, hogy a rossz minőségű alvás már rövid távon is negatívan befolyásolja fizikai és mentális teljesítményünket, hangulatunkat és idővel emberi kapcsolatainkat is.

Az igazi felismerés azonban akkor jött, amikor tudományos igényességgel kezdtünk el információt gyűjteni a rossz minőségű alvás hosszú távú egészségkárosító hatásairól.

Konkrét kérdésekre kerestünk választ: Mit tesz a rossz alvás a bőrrel, az anyagcserével és a keringéssel? Milyen hatással van az immunrendszerre, a pszichénkre, és mit tesz a memóriánkkal?

A válaszokat és eredményeket elemezve végre összeállt a kép! Szervezetünk a legtöbb karbantartó és regeneráló munkát éjszaka végzi el rajtunk, – persze, csak ha hagyjuk neki, mert jól alszunk. Ráadásul erre a karbantartásra minden éjjel szükség van!

Ebből következett az újabb felismerés: Hogyan lehet az, hogy alvás közben ennyi minden történik a szervezetünkkel, mégsem beszélünk erről többet?

És főleg: miért nem segítünk célzottan a szervezetünknek ebben a napi 7-9 órában, hogy minél hatékonyabban tudjon regenerálódni?

Mi hiányzik az embereknek? Mi hiányzik nekünk? Léteznek természetes stresszoldó, alvást segítő termékek, de olyan nincs, amely a stresszoldás és az alvássegítés mellett szervezetünk éjszakai karbantartó folyamatait is támogatja! Ha nincs, mi megalkotjuk!

Így született meg a Nottevit, egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó és alvást segítő márkacsaládunk. Minden Nottevit termék természetesen, hozzászokást nem okozva oldja a stresszt és segíti a pihentető alvást, miközben egy-egy célzott területen támogatja szervezetünk éjszakai karbantartó folyamatait is.

A Nottevit éjszaka dolgozik, amíg Te alszol. Tartós szedése mellett pozitív hatását azonban nemcsak éjjelente, hanem egész nap érezni fogod!