Hogyan született első márkacsaládunk, a Nottevit?

 

Az ötletet saját, illetve családtagjaink és barátaink alvással, éjszakai regenerálódással kapcsolatos tapasztalatai és igényei inspirálták.

A sok beszélgetés és kutatás során nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy a saját környezetünkben is alig találunk olyat, akinek az életét ne nehezítené a folyamatos stressz, annak hatása az alvásra, nem is beszélve az álmatlan éjszakák utáni kimerítő másnapokról.

Azzal nagyjából tisztában voltunk, hogy a rossz minőségű alvás már rövid távon is negatívan befolyásolja fizikai és mentális teljesítményünket, hangulatunkat és idővel emberi kapcsolatainkat is.

Az igazi felismerés azonban akkor jött, amikor tudományos igényességgel kezdtünk el információt gyűjteni a rossz minőségű alvás hosszú távú egészségkárosító hatásairól.

Konkrét kérdésekre kerestünk választ: Mit tesz a rossz alvás a bőrrel, az anyagcserével és a keringéssel? Milyen hatással van az immunrendszerre, a pszichénkre, és mit tesz a memóriánkkal?

A válaszokat és eredményeket elemezve végre összeállt a kép! Szervezetünk a legtöbb karbantartó és regeneráló munkát éjszaka végzi el rajtunk, – persze, csak ha hagyjuk neki, mert jól alszunk. Ráadásul erre a karbantartásra minden éjjel szükség van!

Ebből következett az újabb felismerés: Hogyan lehet az, hogy alvás közben ennyi minden történik a szervezetünkkel, mégsem beszélünk erről többet?

És főleg: miért nem segítünk célzottan a szervezetünknek ebben a napi 7-9 órában, hogy minél hatékonyabban tudjon regenerálódni?

Mi hiányzik az embereknek? Mi hiányzik nekünk? Léteznek természetes stresszoldó, alvást segítő termékek, de olyan nincs, amely a stresszoldás és az alvássegítés mellett szervezetünk éjszakai karbantartó folyamatait is támogatja! Ha nincs, mi megalkotjuk!

Így született meg a Nottevit, egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó és alvást segítő márkacsaládunk. Minden Nottevit termék természetesen, hozzászokást nem okozva oldja a stresszt és segíti a pihentető alvást, miközben egy-egy célzott területen támogatja szervezetünk éjszakai karbantartó folyamatait is.

Kik vagyunk?

 

A Nottevit megálmodója, kifejlesztője és forgalmazója a GEMIL Pharma Zrt. csapata.

A céget jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező hazai gyógyszeripari szakemberek hozták létre azzal a céllal, hogy kiemelkedő minőségű, természetes, klinikailag igazolt hatékonyságú összetevőket tartalmazó, egyedi készítményeket fejlesszenek ki, melyek a modern élettel járó új egészségügyi problémák és kihívások leküzdésében segítenek.

Szenvedélyesen dolgozunk olyan termékek megalkotásán, amelyeket büszkén ajánlhatunk családtagjainknak, barátainknak is.

Termékeink azok számára készülnek, akik már ma szeretnének tenni a holnap egészségéért.

A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!