Vásárlóink mondták

Már több ezren* döntöttek úgy, hogy többet hoznak ki az éjszakából a Nottevit-tel.

Kipróbáltad valamelyik Nottevit-et és megosztanád a tapasztalataidat? Küldj nekünk magadról egy kreatív képet egy doboz Nottevit-tel és írd meg tapasztalataidat további kedvezményekért! Sőt, ha szeretnéd (és csak akkor, ha szeretnéd) lehet, hogy ki is tesszük a képed az oldalunkra vagy Facebook-ra/Instagram-ra!

Mondd el véleményedet Te is!

B. Szilvia

Azt mondta, hogy az éjszakánkénti többszöri felébredések csökkentek a Beauty Sleep kapszula segítségével, sokkal kipihentebbnek érzi Magát és reggel kisimultabb, nincsenek “táskák” a szeme alatt. Sajnos sokat panaszkodott az alvási nehézségeiről… de szerencsére bevált Neki a kapszula, aminek nagyon örülünk!

D. Anett

Nottevit Happy Sleep-et próbáltam. Nem kúraszerűen, és csak egyetlen egy oka volt. Az, hogy tudjak aludni pár órácskát. Mivel elég nehéz időszakon vagyok túl vagy éppen még mindig nem, ez a remény pont jókor jött, nem kellett komolyabb orvos által felírt altatóhoz folyamodnom.
Elkezdtem bevenni, pár szem után tapasztaltam, hogy könnyebben, nyugodtan el tudtam aludni tőle. Egy doboz után úgy éreztem, hogy minőségi alvást “produkálok” szinte már, úgy aludtam, mint a bizonyos dolog előtt. Munkába is fittebbnek éreztem magam, illetve magánéletben is, és erre kaptam visszajelzést is, hogy olyan kiegyensúlyozott vagyok.
Stresszoldó elvileg, őszintén nem tudom nekem ebben mennyire segített vagy mennyire sem. Ha nem alszom eleget és jól, stresszes vagyok még más okok miatt is. Az alvásom ismét a béka segge alatt van, így erősen gondolkozom, hogy vásárolok belőle és elkezdem szedni, legalább év végéig normálisan tudnék aludni, és azért nem utolsó szempont, hogy nem gyógyszer és nem leszek gyógyszer függő.

F. K. Bernadett

Nagyon meg terhelő fizikai munkát végzek, ami nagy oda figyelést igényel szellemileg is. Nagyon ki voltam és rátaláltam erre a csodaszerre és könnyebb lett minden. Például: nyugodtabban alszom, jobban bírom a terhelést mind fizikailag mind szellemi téren.

H. Orsolya

2020 augusztusában rendeltem először a Nottevit Skinny Sleep termékből, melynek azóta is rendszeres használója vagyok. Már gyerekkorom óta nehezen, rosszul aludtam és ezt az állapotot már tarthatatlannak éreztem. Nem szerettem volna gyógyszerekhez nyúlni, végül a megoldás egy újságban jött velem szembe. A cikkben arról írtak, hogy a pihentető alvást össze lehet kötni a testsúlykontrollal. Gondoltam, így két legyet üthetek egy csapásra, de ha csak az alvási szokásaimon fog segíteni, már akkor is nyertem a dolgon. Ráadásul a termék csak természetes hatóanyagokból áll! Azonnal megrendeltem, és egyértelműen érezhető volt a hatása a kezdetektől. Azóta sokkal mélyebben alszom és kipihentebben ébredek. A testsúlyom is csökkent és az étkezésem során is lehetek megengedőbb, mert a Skinny Sleep-pel gyönyörűen szinten tudom tartani a testsúlyomat. 🙂

I. Mária

Amióta szedem a Nottevit Immuno Sleep kapszulát sokkal jobb a közérzetem, kiegyensúlyozottabb vagyok. A pihentető alvás jót tett a szervezetének, sokkal fittebb és nyugodtabbak a napok. Könnyebben viselem a stresszt, a munka is flotabbul megy. Szóval csakis ajánlani tudom, no és nem mellékes, hogy közben a vitaminok segítik az immunrendszert karban tartani. Szuper termék 😊

J. Judit

Gyerekkoromtól kezdve alvási problémákkal küzdöttem. Sajnos mindig nehezen aludtam el, éjszakánként többször is felébredtem és utána nem tudtam visszaaludni, vagy csak addigra sikerült, mire már reggel fel kellett kelni. Reggelente mindig nagyon fáradtan ébredtem és ez az egész napomra kihatással volt. Kedvtelen voltam és nem voltam energikus.
Amikor elkezdtem szedni a Nottevitet, már a második nap után kezdtem érezni a hatását. Lefekvés után pár perccel belül elaludtam, sikerült végig aludni az éjszakákat. A kúra alatt sokkal pihentetőbb alvásban volt részem, ezáltal napközben jobb volt a közérzetem, nem ásítoztam, kevésbé volt táskás a szemem.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom a Nottevitet, aki hasonló problémákkal küzd, mint én. 4 fajta kapható, én az Immuno Sleep-et szedtem. Ez a termék szelént, cinket, C és D vitamint tartalmaz, így a covidos időszak alatt még az immunrendszeremet is tudtam védeni.

M. Blanka

Mint sok fiatal, én is keveset alszom, a tanulás miatt stresszelek, túlterhelt vagyok, ezért nehezen tudok elaludni. Édesanyám kezdte el szedni és én is kipróbáltam, azzal a céllal, hogy kipihentebbnek látszódjak, szebb legyen az arcom. Nagyon örülünk, hogy akkoriban a nyeremény által lehetőséget kaptunk a kipróbálására, ezáltal megoldódott az alvásproblémánk, ezért azóta is és ezután is használni fogjuk a Nottevitet!

M. Miklósné

Amikor megkaptam Önöktől a nyeremény Nottevitet, nem hittem benne, de ha már nekem kedvezett a szerencse, elkezdtem szedni. Minden este 2 kapszulát szedek a kezdetektől kezdve. Amikor elkezdtem szedni, akkor épp lakásfelújításba, költözködésbe voltunk, stresszes, túlterhelt voltam, ezért nagyon nehezen tudtam elaludni, ha el is aludtam, csak felületesen aludtam. Hiába aludtam akár 8 órát is, olyan volt, mint ha még csak most aludtam volna el. Nem éreztem kipihentnek magam, szemeim ébredés után táskásak voltak, arcom sápadt, petyhüdt volt, mint aki egész éjjel buliba volt..
Miután elkezdtem a Nottevitet kipróbálni, egy idő után azt vettem észre, hogy nyugodtabban, mélyebben alszok. Kipihenten ébredek, ha kevesebbet is sikerül aludnom, azt nem érzem meg, és az arcomon sincs nyoma. Miután nemrég megszületett a kisfiam, kis kihagyás után újra kezdtem szedni a 2 kapszulát esténként. Jelenleg 3 hónapos, így még nem sokat alszok éjszakánként, összesen kb. 4 órányit, de azt úgy, hogy az idő alatt frissen, kipihenten ébredek.

S. Bettina

Mióta van otthon Nottevit, sosem félek az éjjelektől, beveszem és szép lassan elálmosodom. Megnyugtató, hogy természetes összetevői vannak, így nyugodtan veszem be akár minden este. Szuper tudni, hogy nem gyógyszert szedek és nincsenek mellékhatásai.

Legyél te az első!

Add meg az email címed, hogy a Nottevit magazin minden érdekes cikke és a különleges promóciók is mindig gyorsan eljussanak hozzád!

A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!