Night Nutrition – A sejtek éjszakai élete

Késő este van, ideje lefeküdni. Egy finom esti fürdő, kényelmes pizsi, pár oldal a kedvenc könyvedből, és jöhet a jól megérdemelt alvás. A szervezeted azonban éjszaka sem kapcsol ki! Tudod, hogy számos nélkülözhetetlen dolgot ilyenkor „végez el”? Itt van például a night nutrition, amely magyarul a szervezet számára fontos hatóanyagok beépülését jelenti. Ez pedig akkor igazán hatékony, ha éjszaka zavartalanul, nyugodtan alszol.

Nem alvásnak… sok kellemetlenség lehet a vége! A stresszes esték, a nyugtalan éjszakák nem tesznek jót a bőrödnek, az étvágyadat is megzavarhatják és az immunrendszered működését is károsan befolyásolhatják.

Kezdjük a bőrrel! Hallottál már a kortizolról? Rossz minőségű vagy kevés alvás esetén több kortizol, vagyis stresszhormon termelődik a szervezetedben. A magasabb kortizolszint hatására felgyorsulhat a kollagén lebontása és a bőröd öregedése.

Folytassuk az étvággyal! A kevés vagy rossz minőségű alvás növeli a cukros és kalóriadús ételek iránti sóvárgást, mert befolyásolja az étvágyat szabályozó hormonok szintjét. Így lesz a nem alvásból túlzásba vitt evés, nassolás.

A nem alvás az immunrendszeredet is legyengítheti, mely éjszaka a legaktívabb. A rossz alvás következménye, hogy csökkenhet a fertőzések ellen bevethető citokin fehérjék termelődése, így fogékonyabbá válhatsz a fertőzésekre, betegségekre.

A különleges, kettős hatású Nottevit termékek az esti stresszoldás és a pihentető, nyugodt alvás elősegítésével járulnak hozzá fontos bőrtápláló, immuntámogató vagy a testsúlykontrollt szabályzó hatóanyagaik jobb hasznosulásához. Mert a szép bőr, az ideális alak és az erős immunrendszer is a jó alvással kezdődik. És a Nottevit esetén a hozzászokástól sem kell tartanod! 

Mi tehát a night nutrition? A legjobb dolog, amit tehetsz magadért! Aludj szépen és jól, hagyd, hogy a kettős hatású Nottevit hatóanyagai szorgalmasan dolgozzanak érted minden éjjel. Legyen szó bőrszépítésről, immuntámogatásról, zsírégetésről vagy éppen a másnapi lelki egyensúly és pozitív hangulat megőrzéséről. Válassz egy éjszakai Nottevit kúrát!

Mi az éjszakai programod? Válassz!