Gyakori kérdések

Nottevit

.
Mi a Nottevit, és miben más, mint egy átlagos alvássegítő készítmény?

A Nottevit® a világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó és alvást segítő márkacsalád: természetesen nyugtat és altat, miközben az egyes Nottevit termékek célzott területeken segítik szervezetünk éjszakai töltődését.

Van-e bármilyen mellékhatása?

A termék gyógynövényeket tartalmaz. Mellékhatása nem ismert.

Minden valeriana (macskagyökér) kivonatot tartalmazó készítmény ellenjavallt terhesség, illetve szoptatás idején.

Lehet-e szedni nyugtató hatású gyógyszerek mellett is?

Fokozhatja a barbiturátok, az alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását. A benzodiazepinek pszichoaktív gyógyszerek osztályába tartozó vegyületek, melyet főként nyugtatóként és altatóként közismertek.

A leginkább közismert benzodiazepin típusú gyógyszerkészítmények közé tartozik többek között a Seduxen, a Rivotril és a Xanax. A barbiturátok a barbitursav származékaiból készült altató, nyugtató, kábító, görcsgátló és -oldó hatású gyógyszerek. A barbiturát-származékokat tartalmazó gyógyszereket korábban évekig, évtizedekig alkalmazták alvászavarral, különböző nyugtalanságokkal küzdő betegeknél.

A sok nemkívánatos, kifejezetten káros mellékhatás között az egyik, hogy súlyos gyógyszerfüggőséget okoz. Ma már ellenjavalt nyugtatóként, altatóként történő alkalmazásuk.

Kiváltható-e vényköteles gyógyszer használata helyett?

Ez egy természetes hatóanyag-tartalmú, gyógynövényeket tartalmazó esti stresszoldó, alvást segítő készítmény. Hosszabb távon mindenképpen érdemes mérlegelni a Nottevit használatát a vényköteles gyógyszerekkel szemben, mert kevésbé megterhelő a szervezet számára.

Altató hatása a vényköteles gyógyszerekkel összevetve egyénenként változó lehet, de a maximális hatás eléréséhez 2-4 hetes folyamatos szedés szükséges.

Terhesség (vagy bármilyen ismert betegség) mellett is szedhető-e?

Minden valeriana (macskagyökér) kivonatot tartalmazó készítmény ellenjavallt terhesség, illetve szoptatás idején.

Bármilyen ismert betegség esetén kérjük, hogy konzultáljon kezelőorvosával a Nottevit termékek használata előtt.

Férfiak is szedhetik-e?

Természetesen igen, hiszen a Nottevit-ben található összetevők nekik is ugyanúgy segítenek az esti stresszoldásban, a pihentető alvásban és a hosszú távon fiatalos bőr és a testsúlykontroll megőrzésében.

Kik fejlesztették ki?

Komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar gyógyszeripari szakemberek, akik elkötelezettek a tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevők mellett.
Emellett mindegy egyes Nottevit termék fejlesztéséhez további szakértőket is bevontunk. A Nottevit Beauty Sleep esetében bőrgyógyász, anti-aging szakértő, a Nottevit Skinny Sleep esetében pedig dietetológus segített a hatékony összetétel kialakításában.

Mi garantálja a Nottevit termékek minőségét?

A Nottevit termékeket Szlovéniában gyártjuk. Gyártóhelyünk GMP és HACCP szabványok szerinti gyártási technológiával és minősítésekkel rendelkezik. A gyár több mint 20 országba exportálja magas minőségben előállított termékeit.

Minden Nottevit termékeket mikrobiológiai és stabilitási teszteknek is alávetünk, mielőtt fogyasztóinkhoz kerülnének. A termékben található alvást segítő gyógynövénykivonatok standardizáltak (garantált hatóanyag-tartalmúak). Minden egyéb összetevőnél is az elsődleges szempont a természetesség mellett az ellenőrzött minőség, a klinikai vizsgálatok száma és a termelő megbízhatósága.

Tényleg világít a sötétben a doboza?

Egy apró, de ennél is fontosabb figyelmesség a Nottevit-től a nyugodt, pihentető alvásra való felkészülésben a sötétben fluoreszkáló csomagolás. A diszkréten fénylő hold motívum akkor is segít megtalálni a Nottevit-et az éjjeli szekrényen vagy a fiókban, amikor már nem szeretnénk lámpát kapcsolni.

Mitől olyan puha tapintású a doboza?

A Nottevit termékek csillagos égboltot ábrázoló csomagolásának tapintása egyszerre idézi fel a nyugodt, pihentető alvást biztosító éjszakákat és a selymesen sima, egészséges bőr érintését. A dobozt kézbe véve azonnal feltűnik ez a megnyugtatóan puha érzet, amely az úgynevezett Soft Touch fóliabevonatnak köszönhető. Bár általában csak rövid ideig tartjuk a kezünkben, mégis nyugtatólag hat az érzékeinkre.

Hogyan és mikor javasolt szedni?

Lefekvés előtt 15-20 perccel, igény szerint 1 vagy 2 kapszula bevétele ajánlott kevés folyadékkal. (Érdemes 1 kapszulával is kipróbálni. Amennyiben ezzel nem érjük el a kellő hatást, emeljük az adagot 2 kapszulára.)
Alkalmazása kúraszerűen, 8-10 hetes periódusokban javallott, 2 hetes szünetek beiktatásával.
A Nottevit-ekben található nyugtató-alvássegítő természetes összetevők nem okoznak hozzászokást!

Lehet-e a kétféle Nottevit terméket egyidejűleg is alkalmazni?

Természetesen! Hiszen gondoltunk azokra is, akiknek mind a bőrszépség, mind a testsúlykontroll fontos lehet. Így a Nottevit termékeket úgy alkottuk meg, hogy egymással kombinálhatók legyenek, vagyis ebben az esetben 1 kapszula Nottevit Beauty Sleep és 1 kapszula Nottevit Skinny Sleep szedése javasolt.

Mennyi idő alatt érezteti hatását?

Esti stresszoldás, pihentető alvás: leggyakrabban már az első estén, éjszakán érezhető a hatás, de a teljes hatáserősség kialakulásához néhány hét szükséges. A macskagyökeret a WHO enyhe, lelki eredetű nyugtalanság, feszültség oldására és szintén enyhe fokú elalvási zavarokra ajánlja. Hatásosságáról pozitív, megerősítő ESCOP- és WHO-monográfia is készült. A macskagyökérrel kapcsolatban szintén fontos tudni, hogy a szintetikus nyugtató- és altatószerekkel ellentétben a hatása fokozatosan épül fel, szervezettől függően 2-4 hetes folyamatos szedés után éri el maximális hatáserősségét. A Nottevit-ben szintén megtalálható, alvás segítőként és természetes nyugtatóként funkcionáló komlótoboz és golgotavirág kivonat a macskagyökér hatását erősítve fejti ki a kívánt hatást.

Bőrtáplálás: A bőr esetében a hosszabb távú, kúraszerű alkalmazást kell alapul venni – a tengeri eredetű Naticol kollagén, a hyaluronsav, a természetes E-vitamin és a resveratrol beépüléséhez időre van szükség, de az idő a bőrért dolgozik! Az egyes hatóanyagokkal végzett klinikai vizsgálatok alapján 8-10 hét szükséges a hatóanyagok beépüléséhez, azaz nem szabad azonnali hatásra számítani! Fontos tudni, hogy a két faktor egymást erősíti: ha az alvás helyreáll, a bőr regenerációja is hatásosabb!

Testsúlykontroll: a ghrelin (éhség-hormon) szintje akár egyetlen rossz minőségű, kevés alvással töltött éjszaka után is a normálistól eltérően megemelkedhet. Ez azonban fordítva is igaz, tehát az éhség-hormon szintje akár már egy pihentető, minőségi alvással töltött éjszaka után is visszaállhat. Ez természetesen önmagában még nem jelent fogyást, de támogatja szervezetünk természetes testsúlykontrollját.

Zsírégetés, testsúly csökkentés: A hatóanyagoknak itt is időre van szükségük a beépüléshez, ezért 8-10 hetes, kúraszerű alkalmazás javallott. A testsúlykontroll összetett folyamat, sokszor életmódváltás is szükséges, nem szabad azonnali hatásra számítani! A 2 faktor itt is egymást erősíti: ha az alvás helyreáll, a testsúlykontroll is hatásosabb lesz!

Ugye ez nem gyógyszer?

A Nottevit termékek nem minősülnek gyógyszernek. Így csakis olyan alvást segítő gyógynövénykivonatok tartalmaznak, amelyek hozzászokást sem okoznak!

Okoz-e hozzászokást?

A Nottevit termékekben található gyógynövénykivonatok és egyéb összetevők hozzászokást nem okoznak!

Vega vagy vegán a készítmény?

A Nottevit Beauty Sleep és a Skinny Sleep is Vega készítmény.
A Beauty Sleep a benne található magas minőségű tengeri kollagén miatt – melyet tengeri halakból vonnak ki – nem Vegán termék.
A Skinny Sleep már teljesen állati eredetű származéktól mentes, így megkaphatta a Vegán minősítést is.

Beauty Sleep

.
Mi az a Beauty Sleep?

A ‘beauty sleep’ kifejezés jól megfogja a lényeget: a szépség valóban a jó alvással kezdődik.” Manapság már sok helyen hallható, hogy a mindennapos stressz és az egyéb terhelések képesek felborítani az életünk egyensúlyát. A megfelelő minőségű alvás nemcsak a testi és lelki egészségünkre hat, hanem kisugárzásunkra, bőrünk állapotára is, sőt hiánya hozzájárulhat bőrünk korai öregedéséhez. A karikás és duzzadt szemkörnyék és a finom ráncok erősebb megjelenése mind a kialvatlanság jól látható, és mindenki számára ismert jelei.

A minőségi alvás elősegítése ma már nem csak modern kori hóbort! Fontos szerepe van egészségünk megőrzésében!

Mitől egyedülálló a kettős hatású Nottevit Beauty Sleep?

A Nottevit az egyetlen, kifejezetten nők számára kifejlesztett esti stresszoldó, alvást segítő készítmény. Egyedisége abban rejlik, hogy  nem csupán egy esti stresszoldó, minőségi alvást segítő készítmény, de bőrtápláló hatóanyagainak köszönhetően a kialvatlanság okozta karikák és szarkalábak elleni küzdelemben is segít.

Miért fejlesztettük ki?

A jó minőségű alvás hiánya számtalan egészségügyi kockázatot hordoz magában. Különösen rossz hatással lehet a bőrünkre is, ha a szervezet nem képes éjszaka megfelelően regenerálódni. Ilyenkor ugyanis több kortizol, vagyis stresszhormon termelődik. A magasabb kortizolszint egyrészt gátolhatja a bőrben a kollagén termelődését (és ezen keresztül a bőr regenerálódását), másrészt felgyorsulhat a bőr rugalmasságát, feszességét biztosító kollagén lebontása is. Így bőrünk megereszkedett, puffadt és fakó lesz, ráncaink és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr öregedése felgyorsul. A kialvatlanság okozta ráncok, szem alatti karikák elkerülésének egyik titka tehát a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás. A másik pedig, hogy bőrünket pihenés közben nemcsak kívülről, de belülről is tápláljuk, méghozzá célzott hatóanyagokkal.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak a hölgyeknek, akikkel előfordul, hogy nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget vagy éjjelente felébrednek és a kialvatlanság jelei reggelente a bőrükön is megmutatkoznak (sötétebb szem alatti karikák, erősebb szarkalábak, fakóbb, dehidratáltabb bőr). Ők a pihentetőbb alvás mellett hosszabb távon bőrük éjszakai ápolását is célzott hatóanyagokkal szeretnék segíteni.
Másodsorban mindenkinek, aki esténként szeretne egy kicsit megszabadulni a napközben felgyülemlett stressztől és velünk együtt hisz abban, hogy egy szép nap egy jó éjszakával kezdődik!

Mi a köze a minőségi alvásnak a szép bőrhöz?

A jó minőségű alvás hiánya számtalan egészségügyi kockázatot hordoz magában. Különösen rossz hatással lehet a bőrünkre is, ha a szervezet nem képes éjszaka megfelelően regenerálódni. Ilyenkor ugyanis több kortizol, vagyis stresszhormon termelődik. A bőr sejtjei éjjel, a mélyalvás szakaszaiban kétszer olyan gyorsan regenerálódnak, mint nappal, köszönhetően az alvás közbeni fokozott kollagén termelődésnekA magasabb kortizolszint egyrészt gátolhatja a bőrben a kollagén termelődését (és ezen keresztül a bőr regenerálódását), másrészt felgyorsulhat a bőr rugalmasságát, feszességét biztosító kollagén lebontása is. Így bőrünk megereszkedett, puffadt és fakó lesz, ráncaink és a szem alatti karikák elmélyülnek, a bőr öregedése felgyorsul.

Miért kell belülről táplálni a bőrünket? Érdemes a Nottevit-et kozmetikumaim mellett is szedni?

Immár a szépségiparban széles körben irányadó az úgynevezett “beauty-from-within” trend. Bőrünk az elsődleges védelmi vonal, mely alapvetően gátként funkcionál, így a hatóanyagokat is csak bizonyos mélységig engedi át. A meglévő külsőleges ápolást jelentő kozmetikumok használata mellett is érdemes a Nottevit Beauty Sleep-et szedni, mert bőrünk hosszú távú egészsége szempontjából fontos tápanyagokat inkább szájon át tudjuk bejuttatni a szervezetünkbe.

Még nem látom a bőrömön a rossz alvás hatásait, érdemes így is szednem?

Szervezetünk kollagén és hyaluron temelése már 25 éves kor felett csökkenni kezd. Ezért már a bőröregedés első jeleinek megjelenése előtt is érdemes tudatosan támogatni szervezetünket.

Miért fontos, hogy bőrünket többféle, zsírban és vízben oldódó antioxidáns kombóval tápláljuk éjszaka?

A Nottevit Beauty Sleep vegyesen tartalmaz sírban illetve  vízben oldódó antioxidánsokat Ezek egymásra épülve, szinergiában fejtik ki hatásukat.

Mi az a stresszhormon vagy kortizol és miért a bőröm ellensége?

A bőr sejtjei a mélyalvás szakaszaiban éjjel kétszer olyan gyorsan regenerálódnak, mint nappal, köszönhetően az alvás közbeni fokozott kollagén termelődésnek.  Ha stresszesek vagyunk, rosszul alszunk, akkor a kortizol szint (másnéven stresszhormon szint) magasan marad, pedig a  kollagén – mely a bőr rugalmasságáért felelős –  csak alacsony kortizolszint esetén termelődik megfelelő mennyiségben. Tehát, bőrünk állapotát több szempontból is negatívan befolyásolja, ha rosszul alszunk: ilyenkor nem tud csökkenni a kortizolszintünk, és ez nemcsak gátolja a kollagén szintézist, de el is kezdi bontani a bőrben található kollagén egy részét.

Éppen ezért ha a minőségi alvás hiánya állandósul az felgyorsítja  a bőr öregedését, más szóval a bőr korai öregedéshez vezet.

Mi köze az esti feszültség oldásnak a bőrregenerálódáshoz?

Ha este feszültek vagyunk, az sokszor álmatlanságot, alvási nehézséget is okoz. Ez olyan formában is jelentkezhet, hogy bár elalszunk, az éjszaka során felébredünk, forgolódunk, és nem tudunk visszaaludni.

Fontos tudni, hogy a bőr sejtjei éjjel kétszer gyorsabban regenerálódnak, mint nappal, köszönhetően az alvás közbeni fokozott kollagén-termelődésnek.  Ha azonban stresszesek vagyunk és rosszul alszunk, a kortizol- (más néven stressz-hormon) szintünk nem tud csökkeni. A kollagén viszont – mely a bőr rugalmasságáért felelős –  csak alacsony kortizolszint esetén termelődik megfelelő mennyiségben. Tehát bőrünk állapotát több szempontból is negatívan befolyásolja, ha rosszul alszunk: a kortizolszintünk ilyenkor nem tud csökkenni, és ez nemcsak a kollagén szintézist gátolja! Szervezetünk elkezdi lebontani a bőrben található kollagén egy részét. 

A minőségi alvás hiánya a bőr korai öregedéséhez vezethet.

Mihez viszonyítsam a Nottevit Beauty Sleep árát?

Ne feledd: 2 terméket kapsz 1 helyett! A Nottevit nem csak az esti stresszoldást és a pihentető alvást biztosítja, hanem értékes bőrtápláló összetevőivel minden éjjel segít a kialvatlanság okozta ráncok és karikák elleni küzdelemben!

Ennek megfelelően tartalmazza az esti stresszoldáshoz és a minőségi alváshoz szükséges gyógynövényeket (macskagyökér, golgotavirág, komlótoboz), ezen felül pedig  értékes tengeri kollagént, hyaluronsavat, a kollagénszintézishez nélkülözhetetlen C-vitamint, természetes E vitamint, valamint rezveratrolt, biotint és 2 féle karotinoidot is (likopint és béta-karotint). Ezeket a hatóanyagokat úgy állítottuk össze, hogy egymással szinergiában fejtsék ki hatásukat. Ha mindezeket külön-külön szeretnéd megvásárolni, az jóval költségesebb megoldás lenne!

Mi az a rezveratrol és miért használunk prémium 98%-os tisztaságú transz-rezveratrolt?

A rezveratrol növényekben előforduló, nem flavonoid típusú, a polifenolok közé tartozó vegyület. A növény immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védi. Elsősorban a szőlőben, vörös szőlőben, vörösborban, magban, kocsányban található meg, de tartalmaz rezveratrolt a kakaó, az étcsokoládé és a mogyoró is. A Nottevit Beauty Sleepben található Veri-te™ resveratrol 98%-os koncetrációjú és mindenféle szennyezőanyagtól mentes. A  trans-resveratrol az a formula, amit az emberi test a legkönnyebben tud felszívni és hasznosítani. Sok resveratrol tartalmú termékben nem trans-resveratrol van, azaz a hatóanyagot a szervezetnek először a maga számára hasznosítható formára kell alakítani.

A resveratrol egészségre gyakorolt hatásait a mai napig több mint 10,000 tudományos publikáció és 130 klinikai vizsgálat kutatta.

Ezen belül a resveratrol és a bőr kapcsolatát szintén számos klinikai vizsgálat kutatja, melyek elsősorban azt vizsgálják, hogyan hat a resveratrol a bőr hidratáltságára, rugalmasságára, pigmentációjára vagy éppen az UV sugárzás okozta öregedésére.

Skinny Sleep

.
Miért fejlesztettük ki?

A jó minőségű alvás hiánya számtalan egészségügyi kockázatot hordoz magában.

Ha a szervezet nem képes éjszaka megfelelően regenerálódni, ez a testsúlyunkra is negatív hatással lehet.  A kevés vagy rossz minőségű alvás ugyanis növeli az ételek iránti sóvárgást, hiszen két, az étvágyat szabályozó hormon szintjének rendellenes változását vonja maga után.

E probléma megoldásához szerettünk volna egyedülálló segítséget nyújtani. Bővebb információkért látogass a Skinny Sleep termékoldalára!

www.nottevit.hu/skinny-sleep

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akikkel előfordul, hogy nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget vagy éjjelente felébrednek és a kialvatlanság mellett a mindennapi testsúlykontrollhoz is szeretnének segítséget kapni. Ők a pihentetőbb alvás mellett hosszabb távon szervezetük éjszakai zsíranyagcseréjét, illetve az egészséges testsúly szabályzását is célzott hatóanyagokkal szeretnék segíteni, mert megértik, hogy a két probléma között összefüggés van.

Hogyan segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást? Mit jelent a standardizált hatóanyag tartalom egy gyógynövény esetében?

A Nottevit-ben található macskagyökeret a WHO enyhe, lelki eredetű nyugtalanság, feszültség oldására és szintén enyhe fokú elalvási zavarokra ajánlja. Hatásosságáról pozitív, megerősítő ESCOP- és WHO-monográfia is készült. A macskagyökérrel kapcsolatban szintén fontos tudni, hogy a szintetikus nyugtató-, altatószerekkel ellentétben a hatása fokozatosan épül fel, szervezettől függően 2-4 hetes folyamatos szedés után éri el maximális hatáserősségét. A Nottevit-ben szintén megtalálható, alvássegítőként és természetes nyugtatóként funkcionáló komlótoboz és golgotavirág kivonat a macskagyökér hatását erősítve, egymással szinergiában fejti ki a kívánt hatást.

A standardizált hatóanyag tartalom azt jelenti, hogy a növényi kivonatokban az egyes hatóanyagok – mint például a valeriánasav – mennyisége garantált, tehát mindig ugyanannyi.

Miért van benne ennyi összetevő? Miért pont ezek?

Mert ezek a hatóanyagok szükségesek ahhoz, hogy egymással szinergiában segíteni tudják az esti stresszoldást és nyugodt, pihentető alvást, így végbemehetnek a szervezet számára fontos regeneratív folyamatok. A Nottevit Beauty Sleep a minőségi alvást  macskagyökér, golgotavirág és komlótoboz kivonatokkal támogatja, éjszakai testsúlykontrollt támogató összetevői pedig minden éjjel belülről segítik a zsírlebontó anyagcserét: az epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes japán zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez, a kamillavirág kivonat pedig hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, valamint a megfelelő zsíranyagcseréhez és emésztéshez.

A benne található króm részt vesz a makrótápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Emellett magas tisztaságú svájci Carnipure® L-karnitin is található ebben a kettős hatású készítményben.

A Nottevit Skinny Sleep® kapszula glutén- és GMO-mentes, valamint vegán minősítésű termék. A Nottevit-ben található alvást segítő gyógynövénykivonatok standardizáltak (garantált hatóanyag tartalmúak).

Mi az a karnitin, és miért fontos?

Az L-karnitin egy olyan természetes anyag, amely az emberi szervezetben és az állati, illetve növényi táplálékokban egyaránt megtalálható. Az L-karnitin egy antioxidáns aminosav, és a zsír energiává alakításában játszik fontos szerepet. A Nottevit-ben található Carnipure® L-karnitin a szabadalommal védett, visszafelé integrált gyártási eljárásának köszönhetően a legmagasabb L-karnitin tartalommal rendelkező, nem-nedvszívó só, mely a kereskedelemben jelenleg elérhető.

Mi a koffeinmentes zöld tea szerepe?

Az epigallokatechinben (EGCG) gazdag  koffeinmentes japán zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez

Miért tartalmaz a termék kamillát?

A kamillavirág kivonat nyugtató hatása mellett hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, valamint a megfelelő zsíranyagcseréhez és emésztéshez.

Miért fontos a króm?

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

Vásárlás

.
Hol kapható?
 • Online webshopunkban, ahol mindig különleges, máshol nem elérhető ajánlatokkal is várunk:
  Ingyenes házhozszállítás klubtagjainknak, különleges promóciók, minőségi kiegészítő termékek, nyeremények!
 • Patikai partnereiknél:
  Kiemelt partnereink: Benu gyógyszertárak, Unipharma és Pingvin patikák
  Emellett az minimum további 800-1000 patikában kaphatóak a Nottevit termékek országszerte
 • Drogériák
  2020. július 1-jétől a Skinny Sleep kapható a Rossmann drogériákban
  2020. október 1-jétől a Beauty Sleep kapható a DM drogériákban!
 • Herbáriák
  A legnagyobb gyógynövény nagykereskedésekben minden Nottevit termék elérhető 2020. július 1-jétől!
Mennyi az ára?
Az aktuális, pontos árak elérhetőek a www.nottevit.hu termékek aloldalain
Miért nagyon jó ár-érték arányú a termék?

Mert két terméket kapsz egy áráért. Minden Nottevit termék kettős hatású!
Az esti stresszoldás és minőségi alvás biztosítása mellett az egyes Nottevit termékek célzott területeken segítik szervezetünk éjszakai töltődését.

Ajándék fürdősó minimum 2 csomag 30 db-os Beauty Sleep rendelése esetén!
A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!