Álmodd magad széppé!

Tudtad, hogy bőröd egészségét nagyban befolyásolja az alvás? Ha egész éjjel forgolódsz, táskás szemekkel ébredsz. Ugye, ismerős a helyzet? Nyugi, van megoldás!

Ha éjjel nem pihened ki magad, felgyorsulhat a bőröd rugalmasságát és feszességét adó kollagén lebontása. Ez pedig egyenes út a szem alatti karikákhoz, a fakó, élettelen és megereszkedett arcbőrhöz. Nem hangzik valami jól. Nézd meg, mit tehetsz ellene.

ALVÁS, ALVÁS ÉS ALVÁS

Fiatalon még ragyogó és rugalmas a bőröd, így nem foglalkozol különösebben a kollagénkérdéssel. Pedig kellene, 20 éves kor után ugyanis a testünk egyre kevesebb kollagént termel, ezáltal a bőr évről évre veszít feszességéből és tónusosságából. Ráadásul a kollagénvesztést a káros külső tényezők, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az egészségtelen étrend és az UV-sugárzás még inkább felgyorsíthatják. És akkor itt van még az alvás is. A bőr sejtjei éjjel a mély alvás szakaszaiban kétszer olyan gyorsan regenerálódnak, mint nappal. Köszönhető ez az alvás közbeni fokozott kollagéntermelésnek. Ha szervezeted nem jut elegendő mennyiségű és minőségű alváshoz, védekezésül több kortizolt választ ki, ez pedig egyrészt képes lebontani a bőr feszességéhez szükséges kollagént, másrészt blokkolja a természetes kollagénképződést.

ALUDJ CSAK, ÉN DOLGOZOM

Ahhoz, hogy a bőröd feszes és ragyogó legyen, fontos a rendszeres ápolás, a megfelelő kollagénbevitel és a pihentető alvás. Könnyű ezt mondani, biztos veled is előfordul, hogy egy rohanó, stresszes nap után este nehezen kapcsolsz ki, és képtelen vagy elaludni. Próbáld ki a Nottevit Beauty Sleep Collagen Night Complex éjszakai italt!

  • A termékben 1-es típusú kollagén van, mely a bőrben legnagyobb mennyiségben megtalálható kollagénfajta, ezáltal megfelelően gondoskodik a bőr feszességéről. Már napi 2,5 grammos adag esetén is 12 hét használat után 16,5%-kal csökkenti a szem alatti ráncokat és teszi ragyogóbbá a bőrt.
  • Citromfűkivonattal támogatja az ellazulást, a nyugodt alvást.
  • A magas minőségű Naticol® tengeri kollagén mellett további 10-féle szépségápolási nutrikozmetikumot tartalmaz. Többek között A-, B2-, B3-vitaminokat, melyek hozzájárulnak a bőr normál állapotának megőrzéséhez. Cink- és szeléntartalma pedig a haj és körmök normál állapotának fenntartását segíti.
  • Egyedi összetevője a franciaországi eredetű Belight3, mely 4 összetevő szinergista, vagyis egymás hatását erősítő kombinációja. Ez a formula hatással van a bőrben a melanintermelődés és hiperpigmentáció szabályozására.
  • C-vitamin-tartalma hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, a bőr normál működésének fenntartásához.
  • A termékben található hialuronsav egyedi vízmegkötő és vízvisszatartó képessége gondoskodik a bőr hidratáltságáról.