Évszakváltás? A bőrünk bánja!

 

Itt van az ősz, itt van újra… és vele együtt a zord idő, napról napra kevesebb napfény, a városi szmog. Fáradtabbak vagyunk, talán egy kicsit rosszkedvűek is, és ez a bőrünkön is látszik. Na de ne rohanjunk ennyire előre! Mi okozza az évszakváltásnál tapasztalható bőrproblémákat és mit tehetünk ilyenkor a szép bőrért? Hogyan segít a kettős hatású Nottevit Beauty Sleep kapszula?

Az ősz beálltát nem csak a naptár jelzi! A hidegebb, szelesebb napokra a bőrünk is azonnal reagál, és az eredmény néha nem túl vonzó: szürkébb, sápadtabb, ráncosabb, mintha őszre ő is elfáradt volna…

Mert mi bizony álmosabbak, fáradékonyabbak vagyunk, ráadásul ilyenkor „lazítunk” is: nem figyelünk annyira a folyadékbevitelre és az egészséges táplálkozásra. Az eredmény: csökken szervezetünk ellenálló képessége, és tovább gyorsul a bőrünk öregedése.

Az időjárás sem kedvez ilyenkor: a szeles idő, és a hirtelen „feltekert” fűtés kiszárítja bőrünket, sőt, ha városban lakunk, még a levegőszennyezettséggel is meg kell küzdenünk.

Aztán itt van nagy ellenségünk, a nem alvás! Ha egy nehéz, munkával töltött nap után stresszesen fekszünk le, nehezen alszunk el, fel-felébredünk és aztán nem tudunk visszaaludni, bőrünk öregedése is felgyorsul. Hogy miért? A bőr sejtjei éjjel kétszer olyan gyorsan regenerálódnak, mint nappal. Ilyenkor termelődik a bőr rugalmasságáért felelős kollagén. Igen ám, de szervezetünk csak alacsony stresszhormonszint esetén termel megfelelő mennyiségű kollagént!

Mi a megoldás? Röviden: minőségi alvás, regeneráció és éjszakai bőrszépítés! Ugye, milyen jó hír, hogy a szebb bőrhöz leginkább csak aludni kell? De azt jól, és ebben segít nekünk a kettős hatású Nottevit Beauty Sleep – egy éjszakai szépségszalon, kapszulába zárva!

Mit nyújt nekünk a kettős hatású Nottevit Beauty Sleep?

Röviden: esti stresszoldást, minőségi alvást és hatékony éjszakai bőrtáplálást – egyszerre! Az egyedülálló összetételű, különleges, kettős hatású Nottevit Beauty Sleep növényi kivonatokkal segíti az esti stresszoldást és a minőségi alvást. Emlékszel, a nagyanyáink esküdtek a valeriánára? A Nottevit Beauty Sleep-ben is ez a nagyszerű gyógynövény és más értékes gyógynövénykivonatok támogatják a nyugodt, pihentető alvást, úgy, hogy nem okoznak rászokást!

Beauty Sleep-ben lévő C-vitamin kiemelten fontos a kollagénképződés szempontjából, emellett a szépségiparban széles körben elterjedt tengeri kollagént és hialuronsavat is tartalmaz, melyek segíthetnek éjszakáról éjszakára teltebbé, ragyogóbbá és egészségesebbé varázsolni bőrödet.

A szépség belülről fakad!

Fontos! A Nottevit Beauty Sleep nutrikozmetikumai belülről táplálják a bőrt. Erre egyetlen megszokott otthoni használatra való arckrém sem képes, hiszen ezek hatóanyagai csak a bőr legfelső hámrétegéig jutnak el. Szépülj tehát belülről, sok-sok jó alvással! Legyen a Beauty Sleep a napi bőrápolási rutinod része!

Mi az éjszakai programod? Válassz!