Már itt is találkozhattál velünk

MarieClaire
Glamour
Forbes
Joy
HáziPatika
Cosmopolitan
ÉvaMagazin
Style.hu
NLC
NLegészség
BlikkNők
MarieClaire
Glamour
Forbes
Joy
HáziPatika
Style.hu
ÉvaMagazin
Cosmopolitan
NLC
NLegészség
BlikkNők

Esti stresszoldás, pihentető alvás, éjszakai testsúlykontroll

A rossz minőségű alvás elhízáshoz vezethet és szabotálhatja a diétádat is. Tudd meg, hogy miért!

Gyakran kialvatlan vagy?

Nem alszol jól?

És ez már a tükörben is látszik?

FONTOS VÁLTOZÁS!

ÚJ összetétel! Még több éjszakai testsúlykontroll!

A vásárlók kedvencének számító (közel 3 millió eladott kapszula!) éjszakai testsúlykontroll termék, a Nottevit Skinny Sleep továbbfejlesztett változata mostantól megújult összetétellel kerül forgalomba. Sokan jeleztétek felénk, hogy az L-karnitin helyett szívesen látnátok egy hasonlóan hatékony testsúlykontrollt segítő összetevőt a termékben. Mi pedig régóta szerettük volna egy különleges növényi kivonattal erősíteni a formulát, így megszületett a még több éjszakai testsúlykontrollt biztosító új Nottevit Skinny Sleep!

A továbbfejlesztett összetétel L-karnitin helyett indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonatot tartalmaz. Ez az egzotikus növényi kivonat segíti a már elraktározott, lerakódott zsírok mobilizálását, így fontos szerepet játszhat a testsúly eredményes szabályzásában. Sokat gondolkodtunk, kutattunk és dolgoztunk az új összetételen, reméljük, Nektek is tetszeni fog!

A rossz minőségű alvás káros az egészségre, elhízáshoz vezethet és szabotálhatja a diétádat is!

Skinny Sleep

A pihentető alvás hiánya számtalan egészségügyi kockázatot hordoz magában és a testsúlyunkra is negatív hatással lehet. Ennek oka, hogy a kevés vagy rossz minőségű alvás növeli az ételek iránti sóvárgást, hiszen két, az étvágyat szabályozó hormon szintjének rendellenes változását vonja maga után.
Az egyik a leptin, amely a zsíranyagcsere, illetve az étvágy és jóllakottság hosszú távú szabályozásában játszik fontos szerepet. A másik hormon a ghrelin vagyis az “éhséghormon”, amely az éhségérzet kiváltásáért felelős.
A rossz minőségű alvás okozta kialvatlanság a leptin szintjének csökkenéséhez, valamint a ghrelin értékének növekedéséhez vezet. Ez állandó éhségérzetet okoz és egyre több étkezésre serkent. Ráadásul a ghrelin hormon szintje akár már egy rossz minőségű, kevés alvással töltött éjszaka után is a normálistól eltérően megemelkedhet.
Emiatt bizonyítottan*, ** nagyobb adag ételeket veszünk magunkhoz és magasabb szénhidrát/kalória tartalmú élelmiszerek felé fordulunk.
A keveset vagy rosszul alvóknak az anyagcseréje is lassul, emiatt kevesebb kalóriát használnak el napközben, ami szintén elhízáshoz vezethet.
A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás tehát – a  megfelelő tápanyagokkal kiegészítve – a hosszú távú és eredményes testsúlykontroll fontos eleme.
Ehhez nyújt segítséget az egyedülálló, kettős hatású, vegán NOTTEVIT Skinny Sleep® kapszula.

*Brondel L, Romer MA, Nougues PM, Touyarou P, Davenne D. Acute partial sleep deprivation increases food intake in healthy men. Am J Clin Nutr. 2010 Jun;91(6):1550-9. doi: 10.3945/ajcn.2009.28523
**Zuraikat FM, Makarem N, Liao M, St-Onge MP, Aggarwal B. Measures of Poor Sleep Quality Are Associated With Higher Energy Intake and Poor Diet Quality in a Diverse Sample of Women From the Go Red for Women Strategically Focused Research Network. J Am Heart Assoc. 2020 Feb 18;9(4):e014587. doi: 10.1161/JAHA.119.014587

Pihentető alvás és éjszakai zsírégetés gondosan kiválasztott, magas minőségű összetevőkkel:

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Csökkenti a lelki eredetű nyugtalanságot, feszültséget. Csökkenti az elalváshoz szükséges időt, valamint felkészíti a testet a stresszmentes, pihentető alvásra. Hatásosságáról pozitív, megerősítő ESCOP- és WHO-monográfia is készült.
A macskagyökérrel kapcsolatban fontos tudni, hogy a szintetikus nyugtató-, altatószerekkel ellentétben a hatása fokozatosan épül fel, szervezettől függően 2-4 hetes folyamatos szedés után éri el maximális hatáserősségét. Számos pozitív hatása ellenére alkalmazása hozzászokást nem okoz. A Nottevit-ben található macskagyökér ellenőrzött minőségű és garantált hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes összetételű, Franciaországban előállított növényi kivonat.
A Nottevit-ben szintén megtalálható, alvás segítőként és természetes nyugtatóként funkcionáló komlótoboz és golgotavirág kivonat a macskagyökér hatását erősítve, egymással szinergiában fejti ki a kívánt hatást.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Az epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes japán Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez. Ennek a különlegesen tiszta és magas minőségű zöld teának a hatóanyagait kizárólag tiszta vízzel vonják ki, így 100%-ban természetes és mentes mindenféle szennyező anyagtól.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A továbbfejlesztett összetétel L-karnitin helyett indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonatot tartalmaz. Ez az egzotikus növényi kivonat segíti a már elraktározott, lerakódott zsírok mobilizálását, így fontos szerepet játszhat a testsúly eredményes szabályzásában.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A Nottevit Skinny Sleep-ben megtalálható, 4 féle éjszakai testsúlykontroll-összetevő gondosan kiválasztott gyógynövénykivonata. Nem véletlenül, hiszen a kamillavirág kifejezetten jótékony hatással van a testsúlyunkra. A Nottevit Skinny Sleep kapszulába többszörösen ellenőrzött minőségű, Franciaországból származó kivonatát tettük, mely éjjelente hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, valamint a megfelelő zsíranyagcseréhez és emésztéshez.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A króm a testsúlykontrollban fontos szerepet játszó, nélkülözhetetlen nyomelem. Szervezetünk nem állít elő krómot, így külső forrásból szükséges pótolnunk. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ezért hasznos és értékes eleme a Nottevit Skinny Sleep kapszula éjszakai testsúlykontroll-összetevőinek.

Mit nyújt neked a Nottevit Skinny Sleep?

Jól alszom, jól érzem magam, jól nézek ki

Egyedülálló éjszakai testsúlykontroll rendszere segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, miközben támogatja az alvás közbeni fokozott zsírégetést és a testsúly csökkentését is. Prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja.

3 hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel minden éjjel belülről segíti a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását. A Nottevit Skinny Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

Mit nyújt neked a Nottevit Skinny Sleep?

Jól alszom, jól érzem magam, jól nézek ki

Egyedülálló éjszakai testsúlykontroll rendszere segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, miközben támogatja az alvás közbeni fokozott zsírégetést és a testsúly csökkentését is. Prémium minőségű, természetes összetevők egyedi kombinációja.

3 hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást. További 4 értékes összetevővel minden éjjel belülről segíti a zsírlebontó anyagcserét, a testsúly csökkentését és a vércukorszint normalizálását. A Nottevit Skinny Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

Fontos! Az alvást segítő természetes gyógynövénykivonatok szervezettől függően 14-18 nap alatt érik el maximális hatáserősségüket. A legtöbben már az első éjszakán tapasztalják a kívánt hatást, de ritka esetekben előfordulhat, hogy a kúra elején néhányan gyengébb alvást segítő hatást tapasztalhatnak. Ne szakítsd meg emiatt a Nottevit kúrádat, légy türelemmel, használd minden este (1 helyett akár 2 kapszulát is, ha szükséges) és meglátod, az eredmény nem marad el! Az ajánlott 8-10 hetes kúrák között érdemes 2 hetes szüneteket tartani.

Vásárlóink mondták

Már több mint

kapszulát vásároltatok a Nottevit Skinny Sleep-ből a pihentető alvás és az éjszakai testsúlykontroll támogatásához. Köszönjük a bizalmat!

S. B. Ildikó 2

Én is rossz alvó voltam, de mióta megismertem a Nottevit Skinny Sleep kúráját azóta megváltozott sok minden. Pedig csak két hete fogyasztom, ... Bővebben

V. Nikoletta

Nagyon jó termék. A skinny sleep-et használom. Edzés és életmód mellett -8kg-nál járok. Éjszaka meg úgy alszom, mintha kicseréltek volna. ... Bővebben

R. Ildikó

Rossz alvó vagyok ami azt jelenti nálam, hogy huzamosabb ideig nem tudok aludni vagy nehezen sikerül. Ez idő alatt persze mit csinàlok? Nassolok,... Bővebben

W. Tünde

Az interneten találtam rá tavasszal és azóta is szedem. Hamar elalszom, nyugodtan, békésen álmodom és kipihenten ébredek. Először a Happy S... Bővebben

I. Ferencné

Sajnos azt tapasztalom, hogy az alvás hiánya népbetegségnek számít. Én is hasonló cipőben jártam. A kialvatlanság ingerlékenyé tett. Elke... Bővebben

L. Zsófia

Gondoltam, hogy kipróbálom, változó korban vagyok meg változott az alvás is. Nem tudok olyan könnyen elaludni, mint korábban. Elkezdtem szedni... Bővebben

G. Borbála

Már 3 hete szedem minden este lefekvés előtt, és sokkal mélyebben alszom, maximum egyszer ébredek fel éjszaka, de valószínűleg azt sem kelle... Bővebben

S. B. Ildikó

Sziasztok! Két hónapja szedem és szuper jól érzem magam! Imádooom a Skinny Sleep-et azóta nem nasizok este 6 után, nem eszek… jaa és az... Bővebben

N. Zsuzsanna

Elsőre azért elég szkeptikus voltam. Nyilván csodát nem kell várni. Nem ettől a kapszulától és főleg nem pár nap alatt – de nem is e... Bővebben

K. F. Szilvi

Többet terméket is kipróbáltam, de  a SKINNY SLEEP-től látványosan olvadtak le a kilók a 2. szülésem után. Nálam top az biztos. Most a co... Bővebben

S. Kata

Szkeptikus vagyok. Nem dőlök be akármilyen hangzatos vagy látványos reklámnak, szeretek utána járni magam a termékek hatásosságának. Régo... Bővebben

S. M. Erzsébet

A legelső, amit kipróbáltam az a Skinny Sleep volt, az első alkalomtól nagyon hatékony volt, jól aludtam éjszaka, könnyen ébredtem és napko... Bővebben

I. Marika

Én nagyon rossz alvó voltam. Közel 2 éve ajánlották nekem a Nottevit Skinny Sleep-et. Úgy gondoltam, nincs mit veszteni. Akkor most elmondhatom... Bővebben

S. Nikolett

Több, mint 1 éve szedem a terméket, és nagyon szeretem mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon jól, és pihentetően lehet tőle aludni, illetve a... Bővebben

S. Veronika

Hosszú ideje, alvásproblémaim vannak/voltak! Rendszeresen hajnali 2-3 óra körül ébredtem, és minimum másfél- 2 órát forogtam mire vissza tu... Bővebben

S. B. Ildikó 2

Én is rossz alvó voltam, de mióta megismertem a Nottevit Skinny Sleep kúráját azóta megváltozott sok minden. Pedig csak két hete fogyasztom, ... Bővebben

H. Orsolya

2020 augusztusában rendeltem először a Nottevit Skinny Sleep termékből, melynek azóta is rendszeres használója vagyok. Már gyerekkorom óta n... Bővebben

L. Zsófia

Gondoltam, hogy kipróbálom, változó korban vagyok meg változott az alvás is. Nem tudok olyan könnyen elaludni, mint korábban. Elkezdtem szedni... Bővebben

K. F. Szilvi

Többet terméket is kipróbáltam, de  a SKINNY SLEEP-től látványosan olvadtak le a kilók a 2. szülésem után. Nálam top az biztos. Most a co... Bővebben

S. Nikolett

Több, mint 1 éve szedem a terméket, és nagyon szeretem mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon jól, és pihentetően lehet tőle aludni, illetve a... Bővebben

G. Borbála

Már 3 hete szedem minden este lefekvés előtt, és sokkal mélyebben alszom, maximum egyszer ébredek fel éjszaka, de valószínűleg azt sem kelle... Bővebben

N. Zsuzsanna

Elsőre azért elég szkeptikus voltam. Nyilván csodát nem kell várni. Nem ettől a kapszulától és főleg nem pár nap alatt – de nem is e... Bővebben

W. Tünde

Az interneten találtam rá tavasszal és azóta is szedem. Hamar elalszom, nyugodtan, békésen álmodom és kipihenten ébredek. Először a Happy S... Bővebben

I. Marika

Én nagyon rossz alvó voltam. Közel 2 éve ajánlották nekem a Nottevit Skinny Sleep-et. Úgy gondoltam, nincs mit veszteni. Akkor most elmondhatom... Bővebben

V. Nikoletta

Nagyon jó termék. A skinny sleep-et használom. Edzés és életmód mellett -8kg-nál járok. Éjszaka meg úgy alszom, mintha kicseréltek volna. ... Bővebben

S. Kata

Szkeptikus vagyok. Nem dőlök be akármilyen hangzatos vagy látványos reklámnak, szeretek utána járni magam a termékek hatásosságának. Régo... Bővebben

S. Veronika

Hosszú ideje, alvásproblémaim vannak/voltak! Rendszeresen hajnali 2-3 óra körül ébredtem, és minimum másfél- 2 órát forogtam mire vissza tu... Bővebben

S. B. Ildikó

Sziasztok! Két hónapja szedem és szuper jól érzem magam! Imádooom a Skinny Sleep-et azóta nem nasizok este 6 után, nem eszek… jaa és az... Bővebben

R. Ildikó

Rossz alvó vagyok ami azt jelenti nálam, hogy huzamosabb ideig nem tudok aludni vagy nehezen sikerül. Ez idő alatt persze mit csinàlok? Nassolok,... Bővebben

S. M. Erzsébet

A legelső, amit kipróbáltam az a Skinny Sleep volt, az első alkalomtól nagyon hatékony volt, jól aludtam éjszaka, könnyen ébredtem és napko... Bővebben

Kipróbáltad valamelyik Nottevit-et és megosztanád a tapasztalataidat? Küldj nekünk magadról egy kreatív képet egy doboz Nottevit-tel és írd meg tapasztalataidat további kedvezményekért!

Mondd el véleményedet Te is!

Nottevit Skinny Sleep

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak a hölgyeknek, akikkel előfordul, hogy nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget vagy éjjelente felébrednek és a kialvatlanság mellett a mindennapi testsúlykontrollhoz is szeretnének segítséget kapni.
Ők a pihentetőbb alvás mellett hosszabb távon szervezetük éjszakai zsíranyagcseréjét, illetve az egészséges testsúly szabályzását is célzott hatóanyagokkal szeretnék segíteni.

Dietetikus ajánlásával

Szarka Dorottya

Pangl Szarka Dorottya

Az új Nottevit Skinny Sleep kapszula kifejlesztői a piacon elsőként kínálnak hatékony és minőségi megoldást a dietetikusok körében jól ismert problémára, mely szerint sok esetben még kiegyensúlyozott étrend mellett is nehéz fogyni, ha a minket érő stressz vagy rendszertelen életmód miatt nincs rendben az alvásunk. Ha biológiai óránk felborul, akkor lassulhatnak az anyagcsere-folyamatok, emiatt pedig elveszíthetjük a kontrollt testsúlyunk felett.

Sokan egyáltalán nem is sejtik, hogy a stressz okozta nem megfelelő minőségű, mennyiségű alvás hosszútávon felboríthatja az energiaegyensúlyt, s a kialvatlanság hormonális következményei hozzájárulhatnak a testsúly növekedéséhez vagy a fogyás sikertelenségéhez. Ezért súlyprobléma esetén az alvási szokásokat is mindig alaposan kikérdezem, hogy kiderüljön, nincs-e a háttérben fel nem ismert alvásprobléma.

Gyakran fordulnak hozzám egészséges, kiegyensúlyozott étrendet követő, egészségügyi problémával nem küzdő, de keveset vagy rosszul alvó páciensek olyan panaszokkal, mint a cukros, zsíros ételek iránti sóvárgás, vagy a folyamatos éhségérzet, ami nassoláshoz, sőt, akár éjszakai evéshez is vezethet. Ilyenkor számos esetben kiderül, hogy a magabiztosságot, jó közérzetet biztosító ideális testsúly feletti kontroll elvesztése, a felszaladt plusz kilók összefüggésben állnak az alvás minőségével.

Dietetikusként természetesen legfontosabbnak a kiegyensúlyozott, céljainknak megfelelő táplálkozás megvalósítását tartom, de léteznek olyan hatóanyagok, melyekkel támogathatjuk mind a minőségi alvást, mind a testsúlycsökkentés sikerességét. A Nottevit Skinny Sleep kapszula éjszakai testsúlykontroll rendszere tartalmazza ezeket a hatóanyagokat, így az esti stresszoldás és a minőségi alvás mellett hatékonyan járulhat hozzá az ideális testsúly eléréséhez, valamint megtartásához is.

Szarka Dorottya

Pangl Szarka Dorottya

A világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó, alvást segítő márkacsalád!

Minden Nottevit termék egyedi.


Fejlesztésükön olyan szakemberek dolgoztak éveken át, akik elkötelezettek a tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevők alkalmazása mellett. Hitvallásuk, hogy soha nem szabad kompromisszumot kötni a minőség terén.

Mikrobiológiai és stabilitási teszteknek alávetett termékek

Szigorú gyártástechnológiai szabványok, (GMP, HACCP) ellenőrzött eredetű és minőségű összetevők

Garantált hatóanyagtartalom

Természetes összetevők

Igazolt hatékonyságú összetevők

Sötétben fluoreszkáló doboz

Használd a Nottevit éjszakai testsúlykontroll
termékeit minden este:

Kedvező csomagajánlatainkat keresd a webshopban!

Nottevit Skinny Sleep

Aktív összetevők 1-2 kapszulában (napi adag)

.
Macskagyökér (Valeriana officinalis L.) kivonat - 120 mg / 240 mg

Csökkenti a lelki eredetű nyugtalanságot, feszültséget. Csökkenti az elalváshoz szükséges időt, valamint felkészíti a testet a stresszmentes, pihentető alvásra. Hatásosságáról pozitív, megerősítő ESCOP- és WHO-monográfia is készült.
A macskagyökérrel kapcsolatban fontos tudni, hogy a szintetikus nyugtató-, altatószerekkel ellentétben a hatása fokozatosan épül fel, szervezettől függően 2-4 hetes folyamatos szedés után éri el maximális hatáserősségét. Számos pozitív hatása ellenére alkalmazása hozzászokást nem okoz. A Nottevit-ben található macskagyökér ellenőrzött minőségű és garantált hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes összetételű, Franciaországban előállított növényi kivonat.
A Nottevit-ben szintén megtalálható, alvás segítőként és természetes nyugtatóként funkcionáló komlótoboz és golgotavirág kivonat a macskagyökér hatását erősítve, egymással szinergiában fejti ki a kívánt hatást.

Komló (Humulus lupulus L.) toboz kivonat - 40 mg / 80 mg

A Nottevit-ben megtalálható három, egymás hatását erősítő esti stresszoldó, alvást segítő gyógynövény egyike. A macskagyökérhez hasonló, enyhe nyugtató és altató hatású gyógynövény, melynek macskagyökérrel kombinált hatásosságát több vizsgálatban is megállapították. A Nottevit-ben kizárólag magas minőségű, többszörösen ellenőrzött és garantált hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes, Franciaországból származó kivonatát alkalmazzuk.

Golgotavirág (Passiflora incarnata L.) virágos hajtás kivonat - 40 mg / 80 mg

A Nottevit-ben megtalálható három, egymás hatását erősítő esti stresszoldó, alvást segítő gyógynövény egyike. A golgotavirág Európa számos országában elfogadott gyógynövény, mely a legtöbb monográfia szerint indokoltan alkalmazható nyugtalanság, szorongás vagy álmatlanság kezelésére. Ennek megfelelően hozzájárul az esti stresszoldáshoz és nyugodt, pihentető alváshoz. A Nottevit-ben kizárólag magas minőségű, többszörösen ellenőrzött és garantált hatóanyag tartalmú, 100%-ban természetes, Franciaországból származó kivonatát alkalmazzuk.

Indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonat - 125 mg / 250 mg

A továbbfejlesztett összetétel L-karnitin helyett indiai csalán (Coleus forskohlii) kivonatot tartalmaz. Ez az egzotikus növényi kivonat segíti a már elraktározott, lerakódott zsírok mobilizálását, így fontos szerepet játszhat a testsúly eredményes szabályzásában.

Sunphenon® zöld tea kivonat - 130 mg / 260 mg

Az epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes japán Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez. Ennek a különlegesen tiszta és magas minőségű zöld teának a hatóanyagait kizárólag tiszta vízzel vonják ki, így 100%-ban természetes és mentes mindenféle szennyező anyagtól.

Kamillavirág kivonat - 150 mg / 300 mg

A Nottevit Skinny Sleep-ben megtalálható, 4 féle éjszakai testsúlykontroll-összetevő gondosan kiválasztott gyógynövénykivonata. Nem véletlenül, hiszen a kamillavirág kifejezetten jótékony hatással van a testsúlyunkra. A Nottevit Skinny Sleep kapszulába többszörösen ellenőrzött minőségű, Franciaországból származó kivonatát tettük, mely éjjelente hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, valamint a megfelelő zsíranyagcseréhez és emésztéshez.

Króm - 50 µg / 100 µg

A króm a testsúlykontrollban fontos szerepet játszó, nélkülözhetetlen nyomelem. Szervezetünk nem állít elő krómot, így külső forrásból szükséges pótolnunk. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, ezért hasznos és értékes eleme a Nottevit Skinny Sleep kapszula éjszakai testsúlykontroll-összetevőinek.

Összetevők és figyelmeztetések

.
Összetevők

 

kamilla virágkivonat, zöld tea levélkivonat, indiai csalán gyökérkivonat, kapszulatok [stabilizátor (hidroxipropil-metil-cellulóz), színezék (klorofillok és klorofillinek rézkomplexei)], macskagyökér gyökérkivonat, komló toboz kivonat, golgotavirág föld feletti rész kivonat, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), króm-pikolinát

.
Figyelmeztetések

 

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a barbiturátok, az alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását. Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. Az indiai csalán számos gyógyszer hatását módosíthatja, ezért gyógyszeres kezelés mellett csak orvossal vagy gyógyszerésszel való konzultációt követően alkalmazható. Nem fogyasztható éhgyomorra. Az (-)-epigallokatekin-3-gallát napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. (Nottevit Skinny Sleep kollagénnel együtt fogyasztható, mivel a két készítmény napi adagjának (-)-epigallokatekin-3-gallát tartalma nem éri el a 800 mg-ot.)

Diszkréten fénylő, puha érintésű csomagolás

 

A Nottevit Skinny Sleep csillagos égboltot ábrázoló csomagolásának tapintása egyszerre idézi fel a nyugodt, pihentető alvást biztosító éjszakákat és a selymesen sima, egészséges bőr érintését.

A dobozt kézbe véve azonnal feltűnik ez a megnyugtatóan puha érzet, amely az úgynevezett Soft Touch fóliabevonat alkalmazásának köszönhető.

 A diszkréten fénylő, a sötétben fluoreszkáló hold motívumok pedig akkor is segítenek megtalálni a Nottevit Skinny Sleep-et a hálószobában, amikor már nem szeretnénk lámpát kapcsolni.

Diszkréten fénylő, puha érintésű csomagolás

 

A Nottevit Skinny Sleep csillagos égboltot ábrázoló csomagolásának tapintása egyszerre idézi fel a nyugodt, pihentető alvást biztosító éjszakákat és a selymesen sima, egészséges bőr érintését.

A dobozt kézbe véve azonnal feltűnik ez a megnyugtatóan puha érzet, amely az úgynevezett Soft Touch fóliabevonat alkalmazásának köszönhető.

 A diszkréten fénylő, a sötétben fluoreszkáló hold motívumok pedig akkor is segítenek megtalálni a Nottevit Skinny Sleep-et a hálószobában, amikor már nem szeretnénk lámpát kapcsolni.

Legyél te az első!

Add meg az email címed, hogy a Nottevit magazin minden érdekes cikke és a különleges promóciók is gyorsan eljussanak hozzád!