Értetek, Nektek fejlesztettük!

Szeretitek, bevált Nektek, ezért mi örömmel dolgoztunk rajta! Már elérhető a megújult, még hatékonyabb összetételű Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén italunk.

A sok pozitív visszajelzés – amit nem győzünk Nektek elégszer megköszönni – folyamatosan inspirál minket a még jobb, még hatékonyabb összetételű termékek kifejlesztésére. Ez különösen igaz a Nottevit Collagen Night Burner éjszakai zsírégető kollagén tartalmú italunkra, ami valódi közönségkedvenc – és emiatt sajnos gyakran hiánycikk – a webshopunkban.

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy fejlesztünk-e belőle új ízt és ha igen, mikor. Nos, ezúttal is szerettünk volna a kedvetekben járni és elhoztuk a Collagen Night Burner-t új, igazán frissítő narancs ízben! Ha már dolgozunk, nem végzünk félmunkát, így két különleges, klinikai kutatásokkal támogatott természetes testsúlycsökkentő összetevővel is gazdagítottuk a Collagen Night Burner alapesetben is hatékony formuláját, melyekről lentebb olvashattok bővebben.

Fogadjátok sok szeretettel, próbáljátok ki és még egyszer köszönjük a visszajelzéseiteket!

A Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplexe igazán meggyőző összeállítás:

 • Erős, 2 az 1-ben hatás koffeinmentes zöld tea kivonattal és tengeri kollagénnel az éjszakai zsírégetésért és kollagén-feltöltésért
 • Különlegesen tiszta, japán zöld tea kivonata fokozza az éjszakai zsírégetést anélkül, hogy álmatlanságot okozna (koffeinmentes)
 • Tengeri kollagénje klinikailag bizonyítottan, akár 16,5%-kal csökkenti a ráncokat és feszesíti a bőrt1
 • Morosil™ édes narancs kivonata klinikai kutatások szerint 12 hét használatot követően csökkentheti a testtömeget, a testtömeg indexet, valamint a derék- és csípőkörfogatot2
 • Neopuntia™ fügekaktusz kivonata segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét, mindezeken keresztül pedig a testtömeg szabályozását
 • Szent bazsalikom (tulsi) kivonata hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • Magas tisztaságú, mellékízmentes kollagént tartalmaz
 • Természetes narancs ízű

Éjszakai zsírégetés, testsúlykontroll és kollagén feltöltés gondosan kiválasztott, magas minőségű összetevőkkel:

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A kollagén a bőrünkben megtalálható egyik legfontosabb szerkezeti fehérje, mely hozzájárul a feszes és tónusos megjelenésű bőrszerkezet fenntartásához. 25 éves korunktól kezdve a kollagén termelődése egyre inkább csökken szervezetünkben, így tanácsos pótolni. A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0-ban Franciaországból származó, I-es típusú Naticol® tengeri kollagén található, mely 12 hét használatot követően már napi 2,5 grammos mennyiségben fogyasztva is klinikailag bizonyítottan1 csökkenti a szem alatti ráncok mélységét, javítja a bőrtónust és ragyogóbbá teszi a bőrt.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Az epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes japán Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez. Ennek a különlegesen tiszta és magas minőségű zöld teának a hatóanyagait kizárólag tiszta vízzel vonják ki, így 100%-ban természetes és mentes mindenféle szennyező anyagtól.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A Morosil® a Szicíliában termesztett ‘Moro’ édes narancs gyümölcsének standardizált kivonata. Egy 2015-ben publikálásra kerülő humán klinikai kutatás szerint 12 hét használatot követően a 400 mg Morosil édes narancs kivonatot szedők testtömege, testtömeg indexe (BMI, body mass index), valamint derék- és csípőkörfogata szignifikánsan alacsonyabb volt a kontroll csoport tagjaihoz képest2. Egy frissebb, 2022-ben publikálásra kerülő kutatás szintén megerősítette a korábban tapasztalt hatásokat és eredményeket3.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A Neopuntia™ a fügekaktusz (Opuntia ficus-indica) növényi rostokban gazdag levelének pora. A fügekaktusz többek között segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét, melyek együttesen segítik a testtömeg szabályozását. A Nottevit-ben használt Neopuntia™ klinikailag igazoltan képes megkötni a zsírokat. Embereken végzett klinikai vizsgálat eredményeként a fügekaktusz rosttartalma egészséges felnőtteknél jelentősen (27%) elősegíti a zsírok kiválasztását, így azok nem kerülnek felszívódásra a szervezetben4. Egy 2007-ben publikált kutatás szerint a Neopuntia™ egészséges étrend melletti fogyasztása növeli a HDL “jó” koleszterin mennyiségét a vérben5.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A szent bazsalikom, vagy szintén közismert nevén tulsi Indiából származó növény, mely az ajurvéda természetes, hagyományos orvostudományi rendszerében kiemelt szerepet tölt be. A “gyógynövények királynőjének” is nevezik, ami nem meglepő, hiszen a levelektől a magig a növény szinte minden része élénkítően hat a testre, a lélekre és az elmére egyaránt. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a tulsi adaptogén jellegénél fogva segít a mindennapi stressz kezelésében, továbbá napi szintű fogyasztása elősegíti az általános egészségi állapotot és jólétet. A növény antioxidánsokban gazdag, így kivonata hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

Vízben oldódó, bőrünk egészsége szempontjából nélkülözhetetlen vitamin. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

hidden
MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 italporban a B6-vitamin aktív formája (P5P – piridoxál-5’-foszfát) található, mely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez is.

Felszedtél néhány kilót és csökkent a bőröd rugalmassága?

Ezzel nem vagy egyedül. Az idő előrehaladtával a természetes kollagéntermelődés csökken, és a zsír egyre inkább felhalmozódik a problémás területeken. Ez akár már a 20-as éveinkben is elkezdődhet, amelynek eredményeképpen:

 • csökkenhet a bőr rugalmassága és az öregedés jelei láthatóvá válnak (ráncok, lógó bőr),
 • fénytelen lehet a haj és fakó, élettelen a bőr,
 • növekedhet a testsúlyunk
 • nehezebb a felszedett kilóktól megszabadulni és
 • csökkenhet az önbizalom.

Próbáld ki a Nottevit Collagen Night Burner 2.0
új éjszakai kollagén komplexét!

Vedd fel a harcot a zsírral és a ráncokkal, és szerezd vissza önbizalmad!
Pörgesd fel tested zsírégető és bőrfeszesítő gépezetét ezzel a különleges 2 az 1-ben megoldással!
Éjszakai testsúlykontroll és kollagén-feltöltés egyetlen termékben.

A Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex segíti:

A zsírégetést

Testsúlykontroll és zsírégetés az éjszakai pihenés alatt – az EGCG-ben gazdag, koffeinmentes Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul a fokozott éjszakai zsírégetéshez és a testsúly csökkentéséhez.

A bőr megújulását

Töltsd fel tested kollagén készleteit, és segítsd a természetes kollagéntermelődést is! A Naticol® tengeri kollagén bizonyítottan1 csökkenti a ráncokat akár 16.5%-kal, és hozzájárul, hogy bőrünk fiatalosabbnak tűnjön. A termék C-vitamin tartalma hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának fenntartásához.

AZ ÉTVÁGY CSÖKKENTÉSÉT

A Neopuntia™ növényi rostokban gazdag fügekaktusz kivonata segítheti a vércukorszinted szabályozását, csökkentheti az étvágyadat és a kalóriabeviteledet, támogatja a zsírok anyagcseréjét, mindezeken keresztül pedig a testsúlyod szabályozását.

A DERÉK ÉS A CSÍPŐ FORMÁLÁSÁT

A szícíliai Morosil® édes narancs kivonat klinikai kutatások szerint 12 hét használatot követően csökkentheti a testtömeget, a testtömeg indexet, valamint a derék- és csípőkörfogatot2.

Csúcsminőségű összetevők
az éjszakai zsírégetés
és kollagén-feltöltés érdekében.

Nappal mindent megteszel az alakodért és a szép bőrödért. És mi a helyzet az éjszakákkal? A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex támogatja a zsírégetést és segít feltölteni tested kollagén raktárait, AMÍG ALSZOL! A csúcsminőségű természetes összetevők az éjszakai pihenés ideje alatt dolgoznak érted, a szép bőrödért és az egészséges testsúlykontrollért!

Csúcsminőségű összetevők
az éjszakai zsírégetés
és kollagén-feltöltés érdekében.

Nappal mindent megteszel az alakodért és a szép bőrödért. És mi a helyzet az éjszakákkal? A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex fokozza a zsírégetést és segít feltölteni tested kollagén raktárait, AMÍG ALSZOL! A csúcsminőségű természetes összetevők az éjszakai pihenés ideje alatt dolgoznak érted, a szép bőrödért és az egészséges testsúlykontrollért!

A különleges és ritka narancs kivonat alakformáló ereje.

A Morosil® a Szicíliában termesztett ‘Moro’ édes narancs gyümölcsének standardizált (garantált hatóanyagtartalmú) kivonata. Ezt a variánst Szicília szigetén csak egy korlátozott területen termesztik az Etna vulkán déli oldalának lábánál. A gyümölcs érése során megjelenő magas antocianin tartalom olyan éghajlati viszonyoknak köszönhető, amelyek kevés más termőhelyen adottak és egyben elősegítik a magas hatóanyagtartalom kialakulását. Az antocianinok mellett a Morosil® standardizált hidroxi-fahéjsav, flavon glikozid és C-vitamin tartalommal is rendelkezik. Ennek a különleges kivonatnak a derék- és csípőtájéki alakformálásra és testsúlycsökkentésre tett hatását 2015-ben2 és 2022-ben3 is klinikai vizsgálatokkal támasztották alá.

A fügekaktusz, ami kiszúr a zsírokkal!

A Neopuntia™ fügekaktusz (Opuntia ficus-indica) növényi rostokban gazdag kivonatát gyártó cég több, mint 20 éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a kaktuszok beszerzésében és feldolgozásában. Ez a fajta fügekaktusz a mediterrán térségben elterjedt, ahol a helyi lakosság az íze és tápanyagtartalma miatt előszeretettel fogyasztja a növény levelét és gyümölcsét. A Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén italunkba Franciaországban előállított, Tunéziában termesztett kaktusz kivonat kerül. A fügekaktusz széleskörűen felhasználható, többek között segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét. A Neopuntia™ fügekaktusz kivonat klinikilag igazoltan4 képes megkötni a zsírokat. A folyamat során a gyomorban a kaktuszkivonat rosttartalma a zsírokhoz kötődik, melynek révén csökkenti a zsírok felszívódását. Egy 2007-ben publikálásra került kutatás szerint a Neopuntia™ egészséges étrend melletti fogyasztása növeli a HDL “jó” koleszterin mennyiségét is a vérben5.

A zöld tea zsírégető tulajdonságai
élénkítő hatás nélkül!

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex egy szabadalmaztatott zöld tea kivonatot, a Sunphenon® 90D-t tartalmazza, amely hozzájárul az éjszakai zsírégetéshez és a testsúly csökkentéséhez, mialatt alszol. Fokozza a termogenezist, ami a hőtermelés érdekében történő zsírégetés, ennek hatására testünk pihenés közben is használ fel kalóriát.

A termékben használt kivonat koffeinmentes, ez azt jelenti, hogy az éjszakai pihenésünket nem bolygatja, mégis támogatja a zsírégetést. Az előállítása során kizárólag tiszta vizet használnak, vegyszert egyáltalán nem, így biztos lehetsz benne, hogy nem csak hatékony, hanem a használata teljesen biztonságos is.

Szabadalmaztatott kollagén klinikailag
bizonyított eredményekkel.

25 éves korunk után a testünk minden évben átlagosan 1%-kal kevesebb kollagént termel. Ettől a bőr egyre vékonyodik és egyre kevésbé rugalmas, ami egy idő után a ráncok és a lógó bőr kialakulásához vezet.

Egy nemrég készült kutatás1 kimutatta, hogy egy szabadalmaztatott hidrolizált tengeri kollagén, a Naticol®, akár 8 hét* használat után látható eredményeket produkál – akár csupán napi 2.5 grammos adag esetén is.

A Naticol® kollagén peptidek 12 hetes fogyasztását követően a nők észrevették, hogy:

 • ráncaik akár 16.5%-kal csökkentek*,
 • bőrük ragyogóbbá vált
 • bőrük hidratáltsága javult, és
 • csökkentek a bőr színelváltozásai.

Csúcsminőségű tengeri kollagén, természetes narancs ízzel.

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex I. típusú kollagént tartalmaz, mely a bőrünk kollagéntartalmának 80%-át alkotja. Rendszeres használat esetén segít feltölteni a test kollagénraktárait, így felveszi a harcot a csökkenő termelődés hatásai ellen. De nem akármilyen I. típusú kollagént használunk!

Szabadalmaztatott, hidrolizált tengeri kollagént, a Naticol®-t használjuk, amely a piacon elérhető legtöbb kollagénnél többet kínál, hiszen:

Prémium minőségű I. típusú tengeri kollagént tartalmaz, amelyet fenntartható módon nyernek ki és a beszerzési lánc visszakövethető.

Peptid formájában (hidrolizált) kerül a termékbe a hatékony felszívódás érdekében.

Klinikai kutatásokkal támogatott, amelyek kimutatták bőrfeszesítő és anti-aging hatását.

Kimagasló tisztaságú.

Nincs kellemetlen halas utóíze – a Nottevit Collagen Night Burner 2.0 éjszakai kollagén komplex természetes narancs ízű ital formájában kapható.

Szigorú minőségellenőrzésen megy át, ahol mind a fiziko-kémiai, mind a bakteriológiai tulajdonságokat vizsgálják.

Használd a Nottevit éjszakai testsúlykontroll
termékeit minden este:

Kedvező csomagajánlatainkat keresd a webshopban!

Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0

Aktív összetevők 1 tasakban (napi adag)

.
Naticol® (I-es típusú tengeri kollagén peptid) – 2500 mg

 

A kollagén az emberben és más állatokban eredendően megtalálható, rendkívül fontos struktúrális protein. Az emberi testben a kollagén a leggyakrabban előforduló protein, többek között a bőr, az inak, a haj vagy a körmök számára nélkülözhetetlen fehérje.

Sajnos az idő előrehaladtával (25 éves kor után) termelődése az emberi testben folyamatosan csökken (ettől leszünk például ráncosak vagy gyengülnek az ízületeink), így a hiányzó mennyiséget tanácsos pótolnunk. A számunkra leghasznosabb kollagént csak az állati porcokból, inakból és csontokból nyerhetjük ki. Ez jellemzően 2 forrásból származik: marhából (esetleg sertésből) vagy tengeri halból.

A szépségipar a tengeri kollagént részesíti előnyben, mert alacsony denzitású (sűrűségű), peptidjei kisebbek, több hydroxyprolint tartalmaz, ezért jobb a biohasznosulása (emiatt viszont drágább is).

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 italporban található Naticol® prémium minőségű tengeri kollagén – amelyet a halak bőréből nyernek ki – kiemelkedően magas tisztaságú. Az előállítás során alkalmazott gyengéd enzimes technológia biztosítja a kollagén különleges aminosav profilját, amely szintén a jobb hasznosulást segíti.

NeopuntiaTM fügekaktusz (Opuntia ficus-indica) levélpor – 2000 mg

 

A Neopuntia™ a fügekaktusz (Opuntia ficus-indica) növényi rostokban gazdag levelének pora. A fügekaktusz többek között segíti a vércukorszint szabályozását, csökkenti az étvágyat és a kalóriabevitelt, támogatja a zsírok anyagcseréjét, melyek együttesen segítik a testtömeg szabályozását. A Nottevit-ben használt Neopuntia™ klinikailag igazoltan képes megkötni a zsírokat. Embereken végzett klinikai vizsgálat eredményeként a fügekaktusz rosttartalma egészséges felnőtteknél jelentősen (27%) elősegíti a zsírok kiválasztását, így azok nem kerülnek felszívódásra a szervezetben4. Egy 2007-ben publikált kutatás szerint a Neopuntia™ egészséges étrend melletti fogyasztása növeli a HDL “jó” koleszterin mennyiségét a vérben5.

Morosil® édes narancs [Citrus sinensis (L.) Osbeck] gyümölcskivonat - 400 mg

 

A Morosil™ a Szicíliában termesztett ‘Moro’ édes narancs gyümölcsének standardizált kivonata. Egy 2015-ben publikálásra kerülő humán klinikai kutatás szerint 12 hét használatot követően a 400 mg Morosil édes narancs kivonatot szedők testtömege, testtömeg indexe (BMI, body mass index), valamint derék- és csípőkörfogata szignifikánsan alacsonyabb volt a kontroll csoport tagjaihoz képest2. Egy frissebb, 2022-ben publikálásra kerülő kutatás szintén megerősítette a korábban tapasztalt hatásokat és eredményeket3.

Sunphenon® 90D zöld tea (Camellia sinensis) levélkivonat – 260 mg

 

Az epigallokatechinben (EGCG) gazdag, koffeinmentes japán Sunphenon® zöld tea kivonat hozzájárul az éjszakai zsírégetéshez és a testzsír csökkentéséhez. Ennek a különlegesen tiszta és magas minőségű zöld teának a hatóanyagait kizárólag tiszta vízzel vonják ki, így 100%-ban természetes és mentes mindenféle szennyező anyagtól.

Szent bazsalikom (Ocimum sanctum) levélkivonat – 200 mg

A szent bazsalikom, vagy szintén közismert nevén tulsi Indiából származó növény, mely az ajurvéda természetes, hagyományos orvostudományi rendszerében kiemelt szerepet tölt be. A “gyógynövények királynőjének” is nevezik, ami nem meglepő, hiszen a levelektől a magig a növény szinte minden része élénkítően hat a testre, a lélekre és az elmére egyaránt. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a tulsi adaptogén jellegénél fogva segít a mindennapi stressz kezelésében, továbbá napi szintű fogyasztása elősegíti az általános egészségi állapotot és jólétet. A növény antioxidánsokban gazdag, így kivonata hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

C-vitamin – 40 mg

 

Vízben oldódó, bőrünk egészsége szempontjából nélkülözhetetlen vitamin. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

B6-vitamin – 2,8 mg

A Nottevit Skinny Sleep Collagen Night Burner 2.0 italporban a B6-vitamin aktív formája (P5P – piridoxál-5’-foszfát) található, mely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez is.

Összetevők és figyelmeztetések

.
Összetevők

 

tömegnövelőszer (Fibregum™ BG [gumiarábikum 90% élelmi rosttal]), Naticol® [I-es típusú tengeri halkollagén peptid], Neopuntia™ közönséges fügekaktusz levélpor, természetes narancs aroma, narancs gyümölcslé koncentrátum por, Morosil™ ‘Moro’ szicíliai édes narancs gyümölcskivonat, Sunphenon® 90D [45% EGCG tartalmú] zöld tea levélkivonat, szent bazsalikom levélkivonat, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), kalcium-L-aszkorbát, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz), piridoxál-5′-foszfát

.
Figyelmeztetések

 

Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Terhes vagy szoptató nők és 18 év alatti gyermekek nem fogyaszthatják. A termék összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén konzultáljon kezelőorvosával a termék használatát megelőzően! Nem fogyasztható éhgyomorra. Az (-)-epigallokatekin-3-gallát napi fogyasztása nem érheti el, illetve haladhatja meg a napi 800 mg-ot. Más, zöld teát tartalmazó termékekkel nem fogyasztható egy napon. (Nottevit Skinny Sleep kapszulával együtt fogyasztható, mivel a két készítmény napi adagjának (-)-epigallokatekin-3-gallát tartalma nem éri el a 800 mg-ot.)

Már itt is találkozhattál velünk

MarieClaire
Glamour
Forbes
Joy
HáziPatika
Cosmopolitan
ÉvaMagazin
Style.hu
NLC
NLegészség
BlikkNők
MarieClaire
Glamour
Forbes
Joy
HáziPatika
Style.hu
ÉvaMagazin
Cosmopolitan
NLC
NLegészség
BlikkNők

Legyél te az első!

Add meg az email címed, hogy a Nottevit magazin minden érdekes cikke és a különleges promóciók is gyorsan eljussanak hozzád!

*A termék nem egyformán hat minden emberre és eltérhet a honlapon leírtaktól.

1Duteil L et al., “Effect of low dose type I fish collagen peptides combined or not with silicon on skin aging signs in mature women,” Juniper Online Journal of Case Studies. https://juniperpublishers.com/jojcs/pdf/JOJCS.MS.ID.555692.pdf

2Cardile, A.; Graziano, A.C.E.; Venditti, A. Clinical evaluation of Moro (Citrus sinensis (L.) Osbeck) orange juice supplementation for the weight management. Nat. Prod. Res. 2015, 29, 2256–2260.

3Briskey, D.; Malfa, G.A.; Rao, A. Effectiveness of “Moro” Blood Orange Citrus sinensis Osbeck (Rutaceae) Standardized Extract on Weight Loss in Overweight but Otherwise Healthy Men and Women—A Randomized Double-Blind Placebo-Controlled Study. Nutrients 2022, 14, 427.

4Uebelhack R, Busch R, Alt F, Beah ZM, Chong PW. Effects of cactus fiber on the excretion of dietary fat in healthy subjects: a double blind, randomized, placebo-controlled, crossover clinical investigation. Curr Ther Res Clin Exp. 2014 Jun 21;76:39-44.

5Linarès E, Thimonier C, Degre M. The effect of NeOpuntia on blood lipid parameters–risk factors for the metabolic syndrome (syndrome X). Adv Ther. 2007 Sep-Oct;24(5):1115-25.