Pihentető alvás nélkül nincs sem egészség, sem boldog élet!

A minőségi alvás hiánya sajnos ma már népbetegség. Nem alszunk eleget, ráadásul gyakran azt a keveset sem jól.

Az alvászavarok okairól sokat tudunk: zaklatott, stresszes életmód, nem megfelelő táplálkozás, véget nem érő internetezés vagy okostelefonozás és még sorolhatnánk. Mi a megoldás? Hogyan segíthetünk magunkon, és milyen következményekkel jár, ha nem tesszük meg?

A kulcsszó: éjszakai regenerálódás!
Szervezetünk ugyanis éjszakára időzíti a napi „karbantartást”, mely nélkülözhetetlen az egészségünk és jó közérzetünk fenntartásához.

Ahhoz, hogy ez a regenerálódás valóban megtörténjen, mindenekelőtt a stressz-szintünket kell csökkentenünk és elegendő időt kell töltenünk jó minőségű alvással.
Ebben segít a világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó és alvást segítő Nottevit márkacsalád.
Mit jelent pontosan a kettős hatás? Minden Nottevit termék természetesen, hozzászokást nem okozva oldja a stresszt és segíti a pihentető alvást, miközben egy-egy célzott területen támogatja szervezetünk éjszakai karbantartó folyamatait is.

Mi történik a szervezetünkkel, ha nem jut elég minőségi alváshoz?

Nottevit

Mi az éjszakai programod?

Válassz, hogy bőrtáplálást, testsúlykontrollt, vagy immuntámogatást szeretnél alvás közben!

Ingyenes szállítás Klubtagoknak

Kattints IDE és legyél te is KLUBTAG!

24 órán belüli kiszállítás országosan*

*1 munkanap

Kockázatmentes kipróbálás

Nem vált be? Visszavesszük!

A világon egyedülálló összetételű, kettős hatású esti stresszoldó, alvást segítő márkacsalád!

Minden Nottevit termék egyedi.

Fejlesztésükön olyan szakemberek dolgoztak éveken át, akik elkötelezettek a tudományosan igazolt hatékonyságú természetes összetevők alkalmazása mellett. Hitvallásuk, hogy soha nem szabad kompromisszumot kötni a minőség terén.

Mikrobiológiai és stabilitási teszteknek alávetett termékek

Szigorú gyártástechnológiai szabványok, (GMP, HACCP) ellenőrzött eredetű és minőségű összetevők

Garantált hatóanyagtartalom

Természetes összetevők

Igazolt hatékonyságú összetevők

Sötétben fluoreszkáló doboz

Vásárlóink mondták

Már több mint 55,000 alkalommal, közel 2,250,000 Nottevit kapszulát* vásároltak a hölgyek a szépítő alváshoz és az éjszakai testsúlykontrollhoz!

Vásárlói vélemény 11

Barátnőimmel a heti találkozónkon egymásra licitálva meséltük mennyire nem tudunk aludni, a ráncok meg csak szaporodnak.
Esténként egy marék kapszulával fekszünk le, hogy tudjunk aludni,” nézzünk ki valahogy” , mert nagymamáink is megmondták AZ ALVÁS SZÉPÍT!
És akkor szembe jött velem!
Alvás?! Stressz mentesen?!
Természetes alapanyagokkal, hozzászokás nélkül?! Bőr tápláló hatóanyagokkal?! Kollagén, hialuronsav?!
És mindezt 1 vagy 2 kapszulával?!
Ez épp nekem való!!
Hol volt ez eddig!?
Már egy hónapja szedem…..
Nagyon könnyű lett az elalvás és éjjel mélyen alszom. Reggel kipihenten ébredek és eltűntek a szemem alatti ” karikák”.
Bőröm simább, rugalmasabb.
Már a barátnőim is szedik 😉!

Vásárlói vélemény 10

Ajánlom mindenkinek, aki küzd az alvással vagy elalvással és kipihenten szeretne ébredni 🙂 Én 3 hét alatt 3 kg-ot fogytam (rendszeresen sportolok), úgy hogy nem változtattam semmit a Skinny Sleep szedése előtti étrendemen vagy edzéseimen.

Vásárlói vélemény 09

Már a tudat is megnyugtat, hogy növényi kivonatok segítenek az elalvásban és a vitaminoknak hála nem kell másnap gyűrötten ébrednem. Alapanyagai a bőrömet is regenerálják.

Vásárlói vélemény 08

Nyugtalanul aludtam, ezért mindig fáradtan ébredtem. Rendszertelenül táplálkoztam, aminek a következményeképpen észrevétlenül felszaladtak rám a plusz kilók. Ezekre a “problémákra” kerestem megoldást, így találtam rá a termékre. Tökéletesen elégedett vagyok az eredményemmel, hiszen amióta szedem a kapszulát, pihentetően alszom, nem zakatolnak a gondolataim, könnyedén ébredek, energikus vagyok, csökkent az étvágyam és ezáltal a testsúlyom is. Jobban odafigyelek már a testem jelzéseire, de a tapasztalataim alapján kijelenthetem, hogy ajánlom a terméket mindazoknak, akik hasonló kihívásokkal küzdenek a mindennapokban.

Vásárlói vélemény 07

Sajnos én és az alvás sosem voltunk jó barátok, gyerekkorom óta felületesen, rosszul alszok, amely mostanra a bőrömön is nyomot hagyott. Ez azonban már a múlté, mióta rátaláltam a Nottevit Beauty Sleep kapszulákra. Segít elaludni, és ami még fontosabb, segít mély alvásban is maradni – ennek köszönhetően reggel frissen, üdén és sötét karikáktól mentesen ébredek 😊 Mindezt pedig természetes módon, vitaminokkal és növényi anyagokkal éri el – engem megvett 😉

Vásárlói vélemény 06

Bő 3 hete használom a Skinny Sleep terméket és nagyon meg vagyok elégedve vele. Az alvás mennyiségével sose volt gondom 8-9 órát mindig sikerült aludnom, de ennek ellenére fáradtan keltem. A terméknek köszönhetően mélyebben alszom, nem ébredek fel az éjszaka folyamán és jóval az ébresztőm megszólalása előtt kelek   ami szintén pozitív, hogy csökkent az édes ízek iránti vágyam.

Vásárlói vélemény 05

Használom és elégedett is vagyok a Nottevit-tel. A legjobb dolog alvás közben szépülni! 😍

Vásárlói vélemény 04

Sajnos én nagyon rossz alvó vagyok, és az éjszaka folyamán többször is megébredek, emiatt egész nap fáradt és stresszes vagyok.
De amióta el kezdtem szedni a Nottevit Skinny Sleep kapszulát sokkal kipihentebben kelek fel és ezáltal a mindennapjaim is kiegyensúlyozottabbak.
Valamint nálam plussz pont volt az is, hogy támogatja az alvás közbeni zsírégetést és a testsúly csökkentését is.
Maximálisan meg vagyok vele elégedve és nyugodt szívvel ajánlanám bárkinek!

Vásárlói vélemény 03

„Annak ellenére, hogy nagyon könnyen alszom el, a Nottevit szedése előtt gyakori volt, hogy egy éjszaka alatt többször felébredtem és emiatt ritkán tudtam igazán mélyen aludni. A nyugodt pihenés hiánya ilyenkor megpecsételte a nappalaimat és láthatóan karikásabb szemekkel ébredtem fel, ezen sminkkel próbáltam meg segíteni. Amióta elkezdtem szedni a Nottevit-et, átalszom az éjszakákat, kipihentebben, jókedvűbben kelek és ez a bőrömön is meglátszik. A munkahelyemen is észrevették 😊 ”

Vásárlói vélemény 02

Évek óta nehézkesen ment az elalvás. Sokat forgolódtam, néha csak 3-4 órát sikerült pihennem, ezt a szemem alatti karikák és a napi kalóriaszükségletem is bizonyította. Több pihenést elősegítő készítménnyel próbálkoztam már, de semmi nem segített.
Két hónapja próbáltam először a Nottevit-et, azóta érdemi pihenéssel töltött, átaludt éjszakáim vannak. Elmúlt az állandó éhségérzetem, kisebb adag étel is elegendő a jóllakott érzéshez. Mindenkinek ajánlom! 🙂

Vásárlói vélemény 01

1 éve szedem folyamatosan és nagyon szeretem, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Nagyon pihentetően lehet tőle aludni, és valóban a bőrre is remek szépítő hatással vannak az összetevői.

Kipróbáltad valamelyik Nottevit-et és megosztanád a tapasztalataidat? Küldj nekünk magadról egy kreatív képet egy doboz Nottevit-tel és írd meg tapasztalataidat további kedvezményekért!

Mondd el véleményedet Te is!

Készen állsz a pihentető alvásra?

Fedezd fel a már kapható Nottevit termékeket!

Legyél te az első!

Add meg az email címed, hogy a Nottevit magazin minden érdekes cikke és a különleges promóciók is gyorsan eljussanak hozzád!

A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!