Minél jobban alszunk, annál jobb az immunrendszerünk

A rossz minőségű, vagy nem megfelelő mennyiségű alvás számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Az immunrendszerünk igencsak megsínyli, ha gond adódik az alvási folyamatunkkal, sokszor éjszakázunk, vagy a stressz befurakszik a kellemes pihenésünk és közénk.

Nem minden esetben a gyógyszer a megoldás, hiszen attól még, hogy valaki nyugtalan éjszakákat tud a háta mögött, nem biztos, hogy egészségügyi gond áll a háttérben. Számos természetes megoldás érkezik segítségül mindazoknak, akik szemére nem jön álom, vagy nem minőségi az éjszakai regenerálódás a szervezetükben.

Az immunrendszerünk állapota azért fontos, mert megvéd minket az olyan ártalmas betolakodóktól, mint például a Covid-19 vírus.

G.Németh György egyetemi docens, a Trendmánia adásában:

Mi az éjszakai programod? Válassz!
Az alvás, a jóga és a közérzet összefüggései

Az alvás, a jóga és a közérzet összefüggései

A jóga nem ér véget a jógaszőnyegen, ezt talán mindenki, aki komolyabban elmerült benne, már tudja, hiszen ez egy életmód és komoly pozitív hatásai vannak életünkre, hozzáállásunkra, stresszkezelésünkre.

A minőségi alvás, mint a mozgás szárnysegédje

A minőségi alvás, mint a mozgás szárnysegédje

Béres Alexandra szerint a heti 2 alkalommal lefolytatott torna már jó, a 3 már látható eredményekkel is jár, a 4 pedig már abszolút tökéletesen ráhangol az életmódváltásra. A sport nem csak a testnek tesz jót, de a lelkünknek is, hiszen segít a stressz leküzdésében.

Mi az éjszakai programod? Válassz!
A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!