A króm és a testsúly

A krómhiány csendes, ugyanakkor pusztító lehet a szervezetre nézve. Számos szénhidrát-anyagcserezavart okoz, vagy ront az ilyenben szenvedő beteg állapotán, ha nem gondoskodik a króm folyamatos pótlásáról.

Évekig élhet valaki pre-diabéteszesként vagy szenvedhet inzulinrezisztenciától anélkül, hogy feltűnne. Gyakran, amikor kiderül, hogy a szervezet krómhiányban szenved, akkor már késő visszafordítani a károsodásokat.

Ez csak néhány a krómhiány mellett fellépő betegségekből, és az elhízásról még nem is esett szó, pedig igencsak veszélyezteti a krómszintjükre nem odafigyelő emberek csoportját.

A megfelelő krómbevitel tehát elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez, ráadásul a fogyókúrázók legjobb barátjaként segíti az anyagcserét és a kilók ledobását.

Nottevit Skinny Sleep-Pangl Szarka Dorottya dietetikus ajánlásával 3. rész

Mi az éjszakai programod? Válassz!
Az alvás, a jóga és a közérzet összefüggései

Az alvás, a jóga és a közérzet összefüggései

A jóga nem ér véget a jógaszőnyegen, ezt talán mindenki, aki komolyabban elmerült benne, már tudja, hiszen ez egy életmód és komoly pozitív hatásai vannak életünkre, hozzáállásunkra, stresszkezelésünkre.

Minél jobban alszunk, annál jobb az immunrendszerünk

Minél jobban alszunk, annál jobb az immunrendszerünk

A rossz minőségű, vagy nem megfelelő mennyiségű alvás számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Az immunrendszerünk igencsak megsínyli, ha gond adódik az alvási folyamatunkkal, sokszor éjszakázunk, vagy a stressz befurakszik a kellemes pihenésünk és közénk.

Mi az éjszakai programod? Válassz!
A Nottevit klubtagoknak díjmentes a kiszállítás. Regisztrálj Te is!