ITT A VITAMIN-IDŐ!

D+C egyszerre, egy különleges, kettős hatású immuntámogató készítményben!

Tél derekára a vitaminraktárak a legtöbbünknél lemerülőben vannak. Magyarországon, főleg a téli időszakban különösen sokaknál állapítanak meg D-vitaminhiányt.

Nemcsak a lelkünknek, a testünknek is fontos a napfény és a kizárólag napfény mellett termelődő jótékony D-vitamin. A D-vitamint felvevő receptorok a mellkason és háton helyezkednek el, ezt a testrészünket pedig ruhában nem éri fény, sőt még a napozáshoz használt fényvédőkrémek is akadályozzák a termelődését. Ezért is olyan fontos a vitaminpótlás egész évben. Sajnos sok multivitamin készítmény nem tartalmaz, vagy nem a megfelelő mennyiségben tartalmaz D-vitamint, ezért sokan meg is feledkeznek róla.

A másik fontos vitamint, a C-vitamint, mely szintén nélkülözhetetlen az általános egészségmegőrzéshez, jóval többen szedik, de külön. Miért is ne lehetne benne e két fontos összetevő egyetlen immuntámogató készítményben? Lássuk a medvét… vagyis a megoldást!

Milyen D-vitamint tartalmaz a Nottevit Immuno Sleep?
Sokan nem tudják, hogy D-vitaminból kétféle is létezik: a D2 és a D3. Mindkettő valódi D-vitamin, azonban a D3 a vizsgálatok alapján hatékonyabban szívódik fel, és egyenértékű a szervezetünkben napfény hatására képződő D-vitaminnal. A Nottevit Immuno Sleep kapszulában a D-vitaminnak ez a hatékonyabban felszívódó változata található, mely ráadásul tisztán növényi eredetű, szemben az állati eredetűvel, amelyet a birkák szőrében található lanolinból állítanak elő.

Milyen C-vitamin van az Immuno Sleep kapszulában?
Az Ester-C® a C-vitamin egy szabadalmaztatott összetételű formája, amely treonátot is tartalmaz. A treonát elősegítheti a C-vitamin felvételét és megtartását a sejtekben. Az Ester-C® C-vitaminja hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait és az idegrendszer normál működését.

A Nottevit Immuno Sleep az esti stresszoldást és nyugodt alvást biztosító hatóanyagai mellett a hazai ajánlásoknak megfelelő mennyiségű, napi 2000 nemzetközi egység D3-vitamint és különlegesen jól felszívódó C-vitamint is tartalmaz – egyben!

Mi az éjszakai programod? Válassz!