A legjobb védekezés… az alvás?

Jöhetne már a tavasz… napfény, kirándulás, egy kis vidámság. Annyira várjuk! Az elmúlt időszak számos kihívása bizony sokat kivett belőlünk. Télen ráadásul kevesebb a napfény, kevesebb friss, vitamindús zöldséget és gyümölcsöt is fogyasztunk és a szabadban sportolás sem olyan egyszerű – nem csoda, hogy úgy érezzük, lemerült az akkumulátorunk. Pont most, amikor frissen és fitten kellene évet kezdenünk! Legszívesebben csak aludnánk… már ha tudnánk.

Pedig a pihentető, jó alvásra nagy szükség van, mert az immunrendszerünk pont ekkor indítja be éjszakai programját De lássuk, mi ez a különleges éjszakai üzem!

Szervezetünk ilyenkor termeli és bocsátja ki a citokin fehérjéket, amelyek nélkülözhetetlenek a kórokozók, a fertőzések, gyulladások elleni küzdelemben. A kevés vagy rossz minőségű alvás azonban legyengítheti immunrendszerünket és csökkentheti a citokin fehérjék éjszakai termelődését. Így fogékonyabbá válhatunk a betegségekre, fertőzésekre.

Segítség! Nem tudok aludni!

Jó alvás nélkül tehát nem megy. Igen ám, de itt az évkezdés, a mindennapok ezer gondja-baja. Stresszesen fekszünk le, keveset alszunk, és azt is rosszul. Ismerős a probléma? Szerencsére van segítség!

Immuntámogatás? Aludj rá egyet!

Az új, különleges, kettős hatású Nottevit Immuno Sleep természetes, hozzászokást nem okozó gyógynövényekkel segít az esti stresszoldásban és a minőségi alvásban, míg más értékes összetevőivel az immunrendszer egészséges működéséhez is hozzájárul. A növényi kivonatok mellett 2000 nemzetközi egységnyi (NE), növényi eredetű D3-vitamint is tartalmaz, amely a biohasznosulás vizsgálatok alapján a D2-vitaminnál hatékonyabb D-vitamin-felszívódást biztosít és az emberi szervezetben a napsugárzás hatására képződő D-vitaminnal bioazonos. A Nottevit Immuno Sleep éjszakai immuntámogatását Ester-C® C-vitamin, szerves szelén és cink is kiegészíti.

Pihentető alvás és éjszakai immuntámogatás a Nottevit Immuno Sleep segítségével.

Mi az éjszakai programod? Válassz!